Elhalasztották Tőkés László perét

Hiába utazott a magyarországi tanú Bukarestbe.

2019. január 11. 16:27

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tőkés László EP-képviselőként is meglátogatta a terrorizmus miatt elítélteket Korábban magánemberként látogatta meg a két bebörtönzöttet.

A román nép 1989-re eljutott lelki, idegi erőtartalékai végére A román nép 1989-re eljutott lelki, idegi erőtartalékai végére. A Nicolae Ceausescu vezette, 25 éve tartó sztálini típusú, kommunista diktatúra nemcsak a románokat, hanem az ország legnagyobb kisebbsé...
Tőkés László: A temesvári népfelkelés vallásos felkelés is volt Az egykori temesvári lelkész a romániai népfelkelés kirobbanásának 29. évfordulóján beszélt erről.

Szigorításokat vezet be Bukarest a lakástulajdonosok országában A romániai bankok megkezdték a felkészülést az új feltételrendszerre, amely az Első ház elnevezésű programban való részvételt életkorhoz és jövedelemszinthez kötné.
EU-elnökség: kettős mércét lát Bukarest Bukarest éles vitába keveredett Jean-Claude Junckerrel, az Európai Bizottság elnökével közvetlenül a soros uniós elnökség átvétele előtt.
Mostantól Románia az EU soros elnöke 10-én már Bukarestbe utazik Navracsics, Kolozsvárra pedig Szijjártó.
Románia a soros elnökség semlegességére hivatkozva tartózkodott Bukarest az uniós soros elnökség által megkövetelt semlegesség jegyében tartózkodott az ENSZ globális migrációs csomagjáról rendezett szavazáson - közölte kedden a G4Media román hírportál