Kitoloncolják az országból Ahmed H.-t

A szír Ahmed H. január 19-én feltételesen szabadlábra kerül a bíróság pénteki, jogerős ítélete szerint. A 2015. szeptemberi röszkei tömegzavargás résztvevőjeként terrorcselekmény miatt elítélt férfit kitoloncolják az országból.

2019. január 11. 16:35

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy országnak sem kell a röszkei terrorista, Ahmed H. Egyetlen országtól sincs befogadó nyilatkozata Ahmed H.-nak, ezért idegenrendészeti őrizetbe került.

Áldozat szerepében tűnik fel Újabb tárgyalási nap volt abban a perben, amelyet a 2015-ös röszkei tömegzavargások egyik főszervezője, a terrorizmus miatt elítélt szíriai Ahmed H. jó hírnév megsértése miatt indított a Miniszterelnö...

Friss hírek
Napi terror 01.19.
Szövetségesek - ORSZÁGOS PREMIER - január 25., péntek, 22.30 Ajánló - Szereplők: Brad Pitt, Marion Cotillard, Lizzy Kaplan, Jared Harris, Anton Lesser, August Diehl, Charlotte Hope
Robbanás történt egy észak-írországi városban, a rendőrség pokolgépre gyanakszik A készülő robbantásról a rendőrség előzetes értesítést kapott, és éppen hozzákezdett a környéken több épület köztük szórakozóhelyek és szállodák kiürítéséhez, amikor a detonáció bekövetkezett.
Ennyi almát termel Magyarország termésmennyiség, ezer tonna
Ennyi volt mára belőlünk, de vasárnap 7-kor ugyaninnen folytatjuk. Búcsúzásul hallgassátok meg a national trap hazai bajnokának, Dé:Nash-nek Krúbival készült új zeneszámát:
Védett állat lehet a gyapjas mamut, pedig 10 ezer éve kihalt

Tíz évre kiutasították Magyarországról Ahmed H.-t A férfi öt nap múlva szabadul feltételesen.
Kiutasítják az elítélt Ahmed H.-t hazánkból Feltételesen szabadlábra kerül a szír Ahmed H. A jogerős ítélete szerint, s a 2015 szeptemberi röszkei tömegzavargás résztvevőjeként terrorcselekmény miatt elítélt férfit kitoloncolják az országból.
Kitoloncolják Ahmed H-t az országból A szír Ahmed H. január 19-én feltételesen szabadlábra kerül a bíróság pénteki, jogerős ítélete szerint

Top hírek:
Országszerte megünneplik a magyar kultúra napját Változatos programokkal várják az érdeklődőket.
Országszerte forgalomlassítással és vonulásokkal tüntetnek a túlóratörvény ellen Országszerte tüntetnek a túlóratörvény ellen.
Takaréklángon pislákol az országos tüntetés Több tucat vidéki helyszínen és a főváros több pontján is demonstrációkkal, útlezárásokkal tiltakoznak a kormány intézkedései, leginkább a rabszolgatörvény elfogadása ellen. Kövesse velünk előben az eseményeket!
Robbanás Mexikóban, 66 ember meghalt Tolvajok okozták a tragédiát.
Nicaragua legolvasottabb lapja üres címlappal tiltakozott a sajtó korlátozása ellen Elképzelted valaha is, hogy információk nélkül kelljen élned? - teszik fel a kérdést a vezércikkben.
Gólkamerával szúrták ki, hogy kapuba csavarták a szabadot Az Augsburg a videóbíróval egyenlített a Bundesligában. A Mönchengladbach harmadik.