Blőd hiba miatt csúsznak a nyugdíjak

Elírták a dátumot.

2019. január 12. 15:15

A cikk folytatása...Friss hírek
Autósok figyelem! Így kerülhető el a bírság Nőtt a fizetős útszakaszok hossza.
40 forintért is erőszakoskodtak a barcikai útonállók A két férfi számlájára írják, hogy pulóvert, mobiltelefont is akartak még rabolni.
Minek a kirúgás, ha megdöbbentően nagyot is tud dobni egy kapus Az iráni Beiranvand kézzel mutatott be egy jó 60 méteres indítást.
Biztosított az ország földgázellátása A hazai tárolókban elhelyezett földgázkészlet 2,7 milliárd köbméter volt január 15-én.
Óvatos Bukarest migránspolitikája Visszafogott, óvatoskodó, de nem migránsbarát az Európai Unió elnökségét ebben a fél évben ellátó Románia bevándorlással kapcsolatos politikája.
A film, amit csak James McAvoy miatt érdemes megnézni A Cosmo újságírója megnézte James McAvoy új filmjét, az Üveget és örömmel jelenti, hogy a szexi színészsrác miatt teljesen megéri megnézni.

Top hírek:
Egy kisgyermekes anya elképesztő rekordot futott a brutális brit terep-ultramaratonon A 35 éves Jasmin Paris 83 óra alatt, mindössze három órányi alvással teljesítette a 429 kilométeres hegyvidéki távot.
Visszatér a fagy és a havazás: mutatjuk mikor Többfelé a maximumok is fagypont körül alakulhatnak.
Popzenekarok dolgozzák fel Cage csend darabját John Cage, a 20. századi kortárs zene kiemelkedő szerzője 4'33" című műve előtt tiszteleg a londoni Mute kiadó.
Bomba robbant Bogotában, nyolc halott Autóba rejtették a robbanószerkezetet egy rendőriskola közelében.
Égett egy kamion az M1-esen Lezárták a főváros felé tartó sávokat.
Két héttel a lavina után még mindig keresnek egy síelőt Norvégiában A másik három holtteste a napokban került elő.