Megbüntethetik a túlterhelt kórházakat

Megerősítette a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK), hogy amennyiben a fővárosi kórházak nem biztosítják az intenzív ellátásra szoruló betegek ellátását, pénzbírságot szabhatnak ki az érintett intézményekre. ...

2019. január 13. 4:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Javult a levegőminőség északkeleten Javult a levegőminőség az ország északkeleti részén - tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi Központ kedd reggel az MTI-t.

Tovább romlott a levegő minősége Tovább romlott a levegő minősége az ország északkeleti területein - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ pénteken az MTI-vel.
Ezeken a településeken veszélyes most a levegő minősége Több település - köztük Budapest - levegőjét veszélyesnek minősítették a magas szálló por (PM10) tartalom miatt. A Nemzeti Népegészségügyi Központ levegőhigiénés indexe alapján Budapest mellett...

Még elkerülhető az influenzajárvány Elkerülhetik az influenzajárványt, akik a napokban megkapják a védőoltást - mondta a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) helyettes országos tisztifőorvosa az M1 aktuális csatornán csütörtökön.
Tovább nőtt a légszennyezettség Tovább nőtt a szálló por miatti légszennyezettség tájékoztatta a Nemzeti Népegészségügyi Központ szerdán az MTI-t.
Ismét romlott a levegő minősége az országban A magas szállópor-tartalom miatt romlott a levegő minősége az országban - közölte a Nemzeti Népegészségügyi Központ kedden az MTI-vel.