Izrael és Magyarország vallási kapcsolatainak erősítéséről tárgyalt Soltész Miklós

Soltész Miklós hangsúlyozta, hogy izraeli partnerei tudnak a magyarországi zsidó közösségek reneszánszáról, már jártak Budapesten.

2019. január 13. 20:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Befejeződött a Hell beruházási programja Szikszón A Hell Energy Magyarország Kft. harmincegyezer raklap befogadására alkalmas, teljesen automatizált magas raktárának keddi átadásával lezárult az energiaitalt gyártó cég szikszói hároméves beruházási p...

Futballisták is buzdítanak EP-szavazásra A profikat tömörítő FIFPro is beszáll. Magyarország nincs a projekt kiemelt tagjai közt, pedig lehetne.
Szorosabb magyar-amerikai viszony Magyarország világpolitikai súlya felértékelődött az elmúlt években. Ennek egyik eredménye, hogy Budapesten tárgyalt az amerikai külügyminiszter. Pompeo találkozott Orbán Viktorral, Benkő Tiborral és ...
Már Európa számára is teljesen világos: Magyarország a bevándorlással szemben a gyermekvállalást helyezi előtérbe Közleményt adott ki a Fidesz és a KDNP.
Kiemelkedően jól teljesít a magyar gazdaság Elismerte a magyar gazdasági eredményeket friss ország-tanulmányában az OECD. A szervezet igazgatója hangsúlyozta, az OECD-tagországok közül Magyarország teljesítménye jelenleg az egyik legjobbnak szá...
Figyelmeztetést kap Magyarország Amerikától a Huawei miatt Mike Pompeo amerikai külügyminiszter Európába látogat, melynek során Magyarországot, Szlovákiát, Lengyelországot, Belgiumot és Izlandot is felkeresi. Az amerikai külügyi tárca előzetes tájékoztatása.....

Csányi Sándor az UEFA alelnöke is lett a FIFA alelnökség mellett Csányi Sándor az UEFA alelnöke is lett a FIFA alelnökség mellett hir magyar uefa FIFA panucci p, 02/08/2019 - 00:08 Nagy sportpolitika...
Magyarország kész folytatni az Iszlám Állam elleni küzdelmet A külügyminiszter szerint 5000 olyan harcosa van a dzsihadista szervezetnek, akik európai országokból származnak.
Garantálja Magyarország biztonságát a honvédség és a rendőrség Ismét egyre feszültebb a helyzet Boszniában a bevándorlás miatt.
Jön a Visszavágó: Nyerni akarunk! Mexikó vs. Magyarország - kedd 19.00 Elérkezett a Visszavágó ideje! A magyar válogatott minden erejét beveti, hogy legyőzze a mexikói csapatot! Ezt az összecsapást kár lenne kihagyni... Exatlon Hungary - kedden 19.00-tól a TV2-n.
Lentner Csaba: A magyar gazdaságpolitika önálló 65 évre. Lentner Csaba közgazdász, egyetemi tanár az ECHO TV Napi aktuális című műsorában elmondta: Magyarország Európa egyik legkiemelkedőbb teljesítményeket mutató gazdasága.
Magyarország diplomáciai ámokfutásba kezdett egy EU-s diplomata szerint A magyar delegáció beváltotta Szijjártó fenyegetőzését, és tényleg megakadályozta az EU és az Arab Liga sikeres miniszteri találkozóját.