Temetésről ment haza az M5-ösön halálos balesetet okozó férfi

Rossz irányba hajtott fel az autópályára, a felesége halt meg.

2019. február 7. 11:57

A cikk folytatása...Friss hírek
Mennyi? 30!
Az Európai Bizottság tanulmányozni fogja a vitatott ukrán nyelvtörvényt Az Európai Bizottság meg fogja vizsgálni a sokak által bírált ukrán nyelvtörvény végleges szövegét, amelyet előző nap fogadott el a kijevi parlament - jelentette ki pénteken a brüsszeli testület illetékes szóvivője
Föld Fesztivál, tavaszi sokadalom és gorillanap az Állatkertben Föld Fesztivállal, tavaszi sokadalommal és gorillanappal is várja a látogatókat a Fővárosi Állat- és Növénykert péntektől vasárnapig
Hír: Nyelvoktatási stratégiát készít az ellenzék A nyelvvizsgához kötött egyetemi felvételről szóló törvény elleni diáktüntetés előtt közös nyelvoktatási stratégia kidolgozását jelentette be az MSZP, a Párbeszéd, a DK, a Momentum, az LMP, biztosítva a fiatalokat arról, támogatják a demonstrációt.
Kerékpáros turisztikai fejlesztés indul a Balatonnál Egész évben szolgáltatásokat és programokat kínáló kerékpáros turisztikai fejlesztések indulnak a Balaton térségében új útvonalak és kiszolgáló létesítmények kialakításával - közölte a Magyar Kerékpáros Szövetség (MKSZ) elnöke a program pénteki, keszthelyi nyitórendezvényén
"Nincs ingyenebéd" a Guardian a tranzitzónában éheztetett lakókról ír Kovács Zoltán szerint nincs ingyenebéd, akinek elutasították a menekültkérelmét, nem kap enni a tranzitzónában a Guardian cikke erről ugyanúgy megemlékezik, mint a Magyar Helsinki Bizottság álláspontjáról: akár az embertelen bánásmód vagy a kínzás vádja is helytálló lehet arra, ami a magyar határon megy éheztetés ügyben.

Top hírek:
Határon túli magyarok jogukban áll hallgatni Tömegével kell szembenézniük nap mint nap a határon túli magyaroknak, ha a nyelvüket vagy a nemzeti jelképeiket szeretnék használni. Az önkormányzati, közigazgatási és iskolaépületek magyar feliratai miatt például több mint száz per van folyamatban. A csütörtökön megjelent HVG-ben részletesen olvashatnak arról: Erdélyben például úton-útfélen feljelentik azokat az önkormányzatokat vagy szervezeteket, amelyek a magyar piros-fehér-zöld lobogót használják.
A Lokál és a 888 kiadóvezetője szerint ki tudnak gazdálkodni néhány helyreigazítást Két és fél milliárd forint árbevétel mellett ki lehet fizetni évi nagyjából 10 millió forint perköltséget, mondta el Keresztesi Péter, történetesen egy helyreigazítási per során.
A HVG-plakátok megkeresték régi helyüket galéria A Mahir nem akarja, hogy oszlopain ezután ott legyenek a HVG plakátjai, a címlapoknak azonban nem lehet parancsolni: az e heti lap megjelenése napján megkeresték a helyeket, ahol hirdetniük kellene üzenetüket ha a politika nem akadályozta volna meg. Kövesse galériánkkal a HVG-plakátok útját Budapest hirdetőoszlopai között.
Moszkva: alkotmányellenes az ukrán nyelvtörvény-tervezet Az ország teljes elukránosítását célozza és ellentétes az ország alkotmányával Ukrajna nyelvtörvény-tervezete  - jelentette ki Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője csütörtöki moszkvai sajtóértekezletén
Szél Bernadett: Nincs demokrácia A volt LMP-társelnök szerint már az európai uniós tagságot veszélyezteti az Orbán-kormány. Szél Bernadett már állt a Momentum színpadán, a párt kitűzőjét is viselte, de a pártba nem lép be.
Hír: Kásler rúgja ki a bukott államtitkárát! Mindent elmond az Orbán-kormány szociális érzékenységéről, hogy egy olyan ember felel a szociális ügyekért, mint Fülöp Attila.