Szijjártó: Fontos a Nyugat-Balkán európai integrációjának felgyorsítása

Szerbia kulcsfontosságú a Balkán stabilitása szempontjából a miniszter szerint.

2019. február 10. 12:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Migrációkutató Intézet: ismét van bosnyák helyzet A következő hetekben, hónapokban a Balkán-félszigeten is a migráció erősödését várják a szakemberek mondta el Janik Szabolcs.

Szijjártó Péter: képmutató az EU Kína-politikája A tárcavezető a Nyugat-Balkán európai integrációjának hátráltatása miatt is bírálta Brüsszelt, elfogadhatatlannak nevezve, hogy az Európai Bizottság 2025-ig nem akar nyugat-balkáni bővítést.

Friss hírek
Sztrájkbizottság alakult a Hankooknál A bértárgyalások megakadása miatt sztrájkbizottság alakult a dunaújvárosi Hankooknál - közölte a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ) szombaton az MTI-vel.
Különbíróság létrehozását javasolja Bécs az európai dzsihadisták ügyében A Közel-Keleten működő különbíróságok létrehozását javasolta Herbert Kickl osztrák belügyminiszter azon dzsihadisták ügyében, akik európai országokból érkeztek és csatlakoztak az Iszlám Állam nevű terrorszervezethez Szíriában vagy Irakban
Felmérés készül a magyar lakosság egészségi állapotáról Egyedülálló, több mint 420 ezer adatot tartalmazó adatbázist készítettek debreceni kutatók a lakosság, azon belül az északkelet-magyarországi romák egészségi állapotáról, a vizsgálódás folytatódik - közölte a Debreceni Egyetem (DE) sajtóirodája az MTI-vel.
Mit árul el rólad a frizurád? Vajon olyan vagy, mint a hajkoronád?
Amit kapsz, olyan vagy! Melyik tipus vagy 9 közül?
Márciusi babonák, bolondos szokások

Baba Vanga szörnyű próféciái 2019-re: több ismert embernek is balszerencsés évet jósol A Balkán Nostradamusának próféciái több alkalommal is beteljesültek: 2019-re természeti csapásokat és gazdasági összeomlást jósolt.
Bemutatták a Balkán Kobrát a Turay Ida Színházban Sztárek Andrea állította színpadra Ivan Kušan és Tasnádi István zenés komédiáját. [...] Bővebben!
Ivan Kušan - Tasnádi István: Balkán Kobra - zenés komédia a 90-es évekből Bemutató január 26-án a Turay Ida Színházban.

Top hírek:
80-an meghaltak, miután fizetésnapon megjelent egy illegális szeszárus Az indiai pancsoltszesz-kereskedelem virágzik.
A Dal 2019 Ma este eldől, hogy kié Magyarország legjobb dala Nyolcan jutottak be a ma esti döntőbe.
Gyarmati Andrea: Anyut megnevettettem. Ezért lettem úszó És ehhez csak két helyet kellett javítani ötven méteren.
Tanuló vezető hajtott a 4-es, 6-os villamos megállójába - fotó Az Oktogon és a Blaha Lujza tér között történt a baleset.
A cukorbetegség árulkodó előjelei Sokan csak akkor kezdenek el odafigyelni a vércukorszintjükre, amikor diagnosztizálják náluk a diabéteszt. Vannak azonban jelek, amelyeket felismerve megelőzhetnék a tényleges betegség kialakulását. ...
Meglepő dolog derült ki a méhnyakrákról Nagy-Britanniában 2050-ig felére csökken a méhnyakrákosok száma, 2100-ra pedig gyakorlatilag eltűnik majd a betegség a világból - mutatták ki ausztrál kutatók. ...