Szabad sajtó, civilek, energetika íme, az amerikai kívánságlista a budapesti tárgyalások elé

Inkább rendreutasító, mint udvarias listát közölt az amerikai Külügyminisztérium Mike Pompeo magyarországi látogatásának napján. Volt pár, a kormány szempontjából akár fenyegetőnek is tűnhető tétel.

2019. február 11. 8:35

A cikk folytatása...Friss hírek
3,5 milliót keresett hamis fesztiváljegyekkel 74 fesztiválozót vert át Máté, de egyikük felismerte az utcán. Lezárták a nyomozást.
Külön programot indít a kormány a meddő nők kezelésére Kiegészítik a családvédelmi akciótervet.
Rogán: "Régen az volt a problémájuk a feleségemmel, hogy a gyerekeinket nevelte" Megkérdeztük a minisztert, mit szól ahhoz, hogy állami cégek támogatják a felesége cégéhez köthető sportrendezvényeket.
Szombattól már rövidülnek a nappalok Pénteken lesz a nyári napforduló.
Akiknek fáj az Orbán-beszéd A maroknyi tüntetőnek nem a korszakos szónoklattal, hanem a valósággal gyűlt meg a baja.
Kormányinfó: Akár milliárdokat is fordíthat a kormány szúnyoggyérítésre Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter Kormányinfón tájékoztatja az országot: 4500 ember hagyta el a közigazgatást, ez gondot okoz a Kormányablakok működésében. Akár egymilliárd forint is elmehet szúnyoggyérítésre. Gulyás szerint nem lehet atomenergia nélkül széndioxid-kibocsátást csökkenteni.

Top hírek:
Több hullámban támad a zivatar, 2-3 centis jég is eshet Jégeső 2-3 centis jéggel, 80-90 km/h-s széllökés, 50 mm-et meghaladó csapadék percek alatt ez nem egy hollywoodi katasztrófafilm leírása, hanem a kétnapos időjárás-előrejelzés Magyarországon.
Itt a figyelmeztetés: viharos lesz a csütörtök is A zivatarok szerda éjszakára mérséklődnek, de teljesen legfeljebb csak rövid időre szűnnek meg. Csütörtök reggel, délelőtt még csak néhol, ezt követően azonban ismét sok helyen kell számítani zivatarokra, főként az ország keleti felében közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat.
EU-tisztújítás - Frakcióvezető-helyettes lett Cseh Katalin Dacian Ciolos volt román kormányfő lesz az Újítsuk meg Európát EP-frakció vezetője Dacian Ciolos volt román miniszterelnököt választotta vezetőjének szerdán az Újítsuk meg Európát (Renew Europe) névre keresztelt centrista-liberális európai parlamenti (EP-) frakció
Évzáró alatt rabolták ki a Németh László Gimnázium diákjait Amíg a gyerekek az ünnepségen voltak, valaki mindkét emeleten elvitte az osztálytermekben hagyott értéktárgyakat.
Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlásáról vitatkoznak Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban, ahol az igazságügyi bizottságban tartottak erről meghallgatást szerdán
Kúria-Alkotmánybíróság 3-3: alaptörvény-ellenes a Fideszt elmarasztaló Kúria-végzés Hónapok óta tart a pingpong a Fidesz aláírásgyűjtésének ügyében.