Függőhíd és üvegalagút épül a horvát tengerparton

A gyalogoshíd a Krka kanyon felett, a vízalatti alagút Primostenben épül.

2019. február 11. 14:20

A cikk folytatása...Friss hírek
Sztrájkbizottság alakult a Hankooknál A bértárgyalások megakadása miatt sztrájkbizottság alakult a dunaújvárosi Hankooknál - közölte a Magyar Vegyipari, Energiaipari és Rokon Szakmákban Dolgozók Szakszervezeti Szövetsége (VDSZ) szombaton az MTI-vel.
Felmérés készül a magyar lakosság egészségi állapotáról Egyedülálló, több mint 420 ezer adatot tartalmazó adatbázist készítettek debreceni kutatók a lakosság, azon belül az északkelet-magyarországi romák egészségi állapotáról, a vizsgálódás folytatódik - közölte a Debreceni Egyetem (DE) sajtóirodája az MTI-vel.
Jó visszajelzést kapott a magyar gazdaság Varga Mihály pénzügyminiszter szerint ismét kedvező visszajelzést kapott a magyar gazdaság, amely továbbra is jó úton halad, utalva arra, hogy a Fitch Ratings felminősítette Magyarország adósminősítését.
Kifejlesztették az érintés érzetét adó művégtagot Az érintés érzetét adó művégtagot fejlesztettek ki svájci kutatók, annak térbeli helyzetét is érzékelhetik a páciensek.
Ezekre a részvényekre fogad a világ egyik leggazdagabb embere Warren Buffett és befektetőtársa, Charlie Munger hatalmas vállalati portfóliót hozott létre az elmúlt évtizedekben, a részesedéseket a Berkshire Hathaway nevű cégükben fogják össze. A portfólióra nem...
Tényleg alig marad amerikai katona Szíriában Kivonják az amerikai kontingenst pár száz katona kivételével.

Top hírek:
Lőszergyártás is lesz Magyarországon A kiskunfélegyházi fegyverekhez készül az ellátmány.
A hazai vállalatok még nem készültek fel a Brexitre A magyar cégek többsége elkerülhetőnek tartja, hogy az Egyesült Királyság megállapodás nélkül hagyja el az Európai Uniót, ezért egyelőre nem készült fel a kilépés következményeire mutat rá az EY közel 50 vállalati vezető körében végzett felmérése. A közelgő határidő miatt egyre nő az esélye az úgynevezett hard (megállapodás nélküli) Brexitnek, így a hazai szereplőknek minél előbb meg kell tenniük a szükséges lépéseket.
Közvetlen légi járat indul Budapest és Sanghaj között Június 7-étől közvetlen légi járat indul Budapest és Sanghaj között, a Shanghai Airlines gépei hetente háromszor közlekednek majd a két város között.
A Wizz Air szerint nagyon is jogszerű, hogy a normál kézipoggyászért is pénz kérnek A Wizzair szerint jogszerűen kérnek pénzt a fedélzeti poggyászokért, de az olasz hatóság szerint minden utasnak joga van hozzá, hogy egy normál méretű kézipoggyászt magával vigyen a gépre.
Rendkívüli szerepe lehet a katasztrófákban az elektromos autóknak Nem csak a légkör és polgárai egészségének védelme érdekében, de az esetleges jövőbeli természeti csapásokra való felkészülés céljával is szorgalmazza az elektromos autók minél szélesebb körű...
Sosem gondoltad volna, milyen elképesztő fegyvereket fejlesztett Magyarország Bár sokaknak meglepetés, hogy Magyarország fegyvergyártásba kezd a cseh tervezésű kézifegyverek helyi előállításával, az igazság az, hogy hazánk legalább kézifegyverek szintjén számtalan esetben...