A Red Bull Air Race a Balaton Sound után már csak egy majális

Balatoni polgármestereket kérdeztünk arról, miért szeretnék megrendezni a versenyt, és mit szólnak az ötlethez a helyiek. Zajos lesz a július Zamárdiban, ha a déli parti település lesz a befutó.

2019. február 21. 15:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Tarlós nem engedi, hogy a Margitszigeten legyen az öttusa-vb A Nemzeti Lovarda lehet az őszi világbajnokság új helyszíne. A Red Bull Air Race nem jöhet vissza Budapestre, amíg ő a főpolgármester.

Elviszik a Balatonra, erre most ott tiltakoznak a Red Bull Air Race ellen Nem kellett sokat várni, hogy a balatoni civilek is rájöjjenek: nem szeretnék, ha a versenyt ott bonyolítanák le.

Friss hírek
Zacskóba tették a motoros lábát A gyors beavatkozás és a mtétek ellenére sem sikerült megmenteni annak a motorosnak a lábát, aki  Velencén szenvedett balesetet.
Rövidzárlat okozta a Notre-Dame tragédiáját A leégett párizsi katedrális felújítása évekig elhúzódhat, de az épület előtti téren ideiglenes fatemplom épül a hívőknek.
Az elmemegfigyelőből akart lelépni a Teréz körúti robbantó - Drón vitte volna a fegyvert és a lőszereket Döbbenetes információhoz jutott a Bors: fegyvert és lőszert kért egy levélben a húgától P. László. A Teréz körúti robbantót jelenleg a váci fegyházban őrzik, ahonnan esélye sincs megszökni. Éppen ezért azt tervelte ki, hogy amikor legközelebb átszállítják az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetbe (IMEI), onnan kísérli meg a szökést.
Dráma Máriabesnyőn: Felnevelnék nagyszülei a fűben hagyott csecsemőt Kegyetlen Vértócsa megrendítő látványa jelzi Gödöllő-Má­ria­besnyőn azt a helyet, ahol M. Gabriella csütörtök délután megszülte, majd magára hagyta újszülött csecsemőjét. Az elhagyatott ösvényen haldokló picit még időben megmentették, a helybéli nőre pedig már kutyasétáltatás közben bukkantak a zsaruk.
Húsvéti hiedelmek! Balszerencsét hoz a mókus A szerelmet és a szerencsét is bevonzhatjuk, ha tartjuk a szokásokat, de jaj nekünk, ha rosszul csinálunk valamit: akár betegséget is hozhatunk a nyakunkra!
Szombati vendég Bánsági Ildikó: Szeretek egyedül élni A Nemzet Művésze csendesebb nyár elé néz, de pár napra szeretne eltűnni a tengerpartra két gyermekével. 

Sean Paullal erősít az idei Balaton Sound Európa legmenőbb vízparti fesztiváljának listáján ott van KSHMR és Desiigner is.
Csavarhúzóval próbált kirabolni egy 94 éves asszonyt egy fiatal férfi A 22 éves visszaeső vádlott a sikertelen zamárdi rablás után akár hét év börtönt is kaphat.

Top hírek:
Kigyulladt egy ipartelep Budapesten a Campona környékén Több mint háromszáz négyzetméteren égett a papírhulladék. A tüzet több mint húsz tűzoltó oltotta el.
Magyar kisfilm is szerepel a vizsgafilmek versenyében Cannes-ban Moldovai Katalin diplomafilmje meghívást kapott a cannes-i fesztiválra.
Frontális karambol a 81-esen, egy ember meghalt, hatan megsérültek Két embert feszítővágóval tudtak csak kiszabadítani a tűzoltók.
Több oka is lehet a tavalyi méhpusztulásnak Az Agrárminisztérium nagyszabású vizsgálatot indított a tavalyi méhelhullás okainak felderítésére. Az már szinte biztos, hogy nem egyetlen tényező okolható az esetek miatt.
Kapcsoljon hétfőn a Telekom hálózatán a 199-es tévécsatornára Különleges élő adással készül idén húsvétra a Telekom. Hétfőn élő nyulak veszik birtokba az IPTV 199-es csatornáját, egy dedikált weboldalon pedig egy Nyúlmentő Alapítvánnyal és nyulaikkal jelentkeznek be.
Tilos ma mosnod, mert nagy szerencsétlenséget hozhat: 4 nagypénteki babona a régiektől A hústilalom csupán kis szelete a nagypénteket övező népi hiedelmeknek.