A Red Bull Air Race a Balaton Sound után már csak egy majális

Balatoni polgármestereket kérdeztünk arról, miért szeretnék megrendezni a versenyt, és mit szólnak az ötlethez a helyiek. Zajos lesz a július Zamárdiban, ha a déli parti település lesz a befutó.

2019. február 21. 15:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Red Bull Air Race: Felkészül, Zamárdi! Harmadik éve ad otthont a Red Bull Air Race világbajnokságnak az orosz sportfőváros, Kazany. Az Abu-Dzabiban rendezett forduló óta óriás hévvel készülnek a csapatok a június 15-16-i futamra, hogy újul...

Új piacra lép készpénzmentes fizetésével a Festipay A legnagyobb magyar fesztiválok (pl. Sziget Fesztivál, Volt Fesztivál, Balaton Sound) készpénzmentes, integrált beléptetési-fizetési rendszerét biztosító Festipay új piacra lép: Belgiumban nyújtanak.....

Friss hírek
Marad a Unitednél a spanyol szélső Hosszútávra tervez.
Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlásáról vitatkoznak Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban Az egykori rabszolgák leszármazottainak kárpótlására készülnek az amerikai képviselőházban, ahol az igazságügyi bizottságban tartottak erről meghallgatást szerdán
Ez a 10 éves kislány a legfiatalabb, aki megmászta a 914 méteres El Capitant
ET: Irina Shayk nem randizik és Bradley Coopert sem érdekli Lady Gaga Teljesen érthető döntések.
World of Tanks Blitz - jutalmakkal ünnepeljük az 5. évfordulót Nagyszerű mérföldköveket tudhat maga mögött a Wargaming tankos játékának csökkentett változata, ezt pedig nem akármilyen módon köszönik meg a készítők.
Coric közel háromórás meccset nyert meg Raonic és Wawrinka is továbbjutott.

Ennyibe fog kerülni a nagyfröccs az idei Sziget Fesztiválon A Borháló idén negyedik éve felel a nagy nyári fesztiválok - a Volt, a Balaton Sound, a Sziget, a B.my.Lake és a Strand Fesztivál - alap- és prémiumbor-kínálatáért a vendéglátó egységek kizárólagos...
A nap legfontosabb hírei – 2019. május 29. Vége Gyurcsány pokoli éveinek, és a Red Bull Air Race-nek.
Pumped Gabónak egy verekedés miatt kiugrott a válla Nem fogom nézni, ahogy az egyik legjobb barátomat a földön rugdossák írja Pumped Gabo, de így most se gyúrás, se Balaton Sound.

Top hírek:
Másodfokú figyelmeztetést adtak ki felhőszakadás miatt több megyére Többfelé várható zivatar, felhőszakadás, esetenként szélrohamok.
Luxemburgba vagy Máltára megy a Fradi, ha továbbjut a BL-ben, Debrecen-Roma lehet az EL-ben Kihúzták a futball-BL második selejtezőkörének lehetséges párosításait. Kedvezőnek tűnik a Fradi számára.
A Suzuki szerint ők hőségriadóban is egészséges munkakörnyezetet biztosítanak a dolgozóiknak Egy MSZP-s képviselő korábban az esztergomi autógyár kerítéséhez láncolta magát, a dolgozóknak egészségesebb munkakörülményeket követelve.
Közel 3000 kiló szemetet szedtünk ki a Tisza-tóból 3 nap alatt, de ez csak a jéghegy csúcsa, vagy inkább csak a jéghegy csúcsán ülő pingvin csőre
Halálos baleset volt az MO-son, egy osztrák Mercedes rohant bele egy álló szlovák teherautóba, aztán nekiütközött egy német autó utasainak Egy német férfi meghalt, a Mercedes utasai is megsérültek.
Ki nem találod, mi volt Majka foglalkozása, mielőtt híres lett - Az esti műsorban vallotta be Majka a Bezár a bazár! forgatásán mondta el, mivel foglalkozott, mielőtt befutott volna.