Venezuela lezárja a Brazíliával közös határát

Maduro szerint az ellenzék Brazíliából akar segélyeket bejuttatni országába.

2019. február 21. 21:05

A cikk folytatása...Friss hírek
Erős plexifal mögött tartják a tavalyi chemnitzi késelés vádlottjának perét Egy szír menedékkérő ül a vádlottak padján, iraki társa szökésben. Az eset miatt több ezres tüntetéseket tartottak a városban.
Nem várt helyen tűnt fel a kormány családügyi plakátjainak párja
A kemény brexit a kutyások/macskások rémálma Hónapokig tartó procedúra vár a britekre, ha megegyezés nélkül lépnek ki az unióból és utána kisállattal akarnak az EU-ba utazni.
Orbán az új-zélandi terrortámadásról: Az erőszak és a terrorizmus nem ismer határokat A magyar miniszterelnök levelet írt az új-zélandi kormányfőnek.
Megható: új-zélandi diákok a maorik rituális táncát mutatják be a mészárlás két áldozatáért Két megölt diáktársuk tiszteletére mutatták be a hakát, a maorik rituális emlékező és tisztelgő táncát az új-zélandi Christchurch iskolájának diákjai
A Brexit problémája egy sokatmondó videón A Very Brexit Problems nevű Facebook-oldalon jelent meg egy videó, amely a közzétévők szerint nagyon képletesen mutatja be, hogy milyen gondokkal találta magát szembe az EU-ból kilépő Egyesült Királyság.

Összecsapások törtek ki a Brazíliával közös határnál Venezuelában Legalább két ember meghalt, tizenöt pedig megsebesült.

Top hírek:
Alig érkeznek menekültek Olaszországba A visszaesés hatalmas. Idén több embert utasítottak ki, mint ahányan érkeztek.
A legangolabb város Anglián kívül: miért éppen Christchurch? A hatóságok egyelőre nem hozták nyilvánosságra az 50 emberéletet követelő christchurchi merényletben meghaltak listáját, ám egyre több részlet kerül nyilvánosságra az áldozatokról. Az egyik például egy hároméves fiú, Ibrahim Muszad, aki bátyja szerint imádott nevetni, állandóan mosolygott. A gyilkosról, a 28 éves Brenton Tarrantról is mind többet tudni, az bizonyos, hogy évekig készült a merényletre, és az első bírósági meghallgatáson az is kiderült, nem bánta meg tettét.
Véget ért az elnöki palota blokádja Belgrádban A dühös tömeg a köztévé épülete után ma az elnöki palotát rohanta meg. A blokád este 6-kor megszűnt. A szerb miniszterelnök arról beszélt, koszovóiak is jönnének, hogy megvédjék.
5+1 érdekesség a növényről, ami férfiaknak és nőknek is gyógyír Napjainkban szinte nem múlik el hét anélkül, hogy valami új, minden bajra gyógyírként használható növény ne kerülne a figyelem középpontjába. Most nem egy újonnan felfedezett csodabogyót, hanem egy évtizedek óta sikerrel alkalmazott növény jótékony hatásait mutatjuk be. Emellett kitérünk arra is, hogy miért is nő teher alatt az a bizonyos pálma.
Iszlamisták támadtak mali kormánykatonákra 21 katona vesztette életét, amikor Maliban iszlamisták megtámadtak egy katonai tábort.
Módosítja a fegyvertörvényt az új-zélandi kormány Az ausztrál rendőrség házkutatást tartott két városban a christchurchi terrortámadás miatt.