Megállapodás nélkül hónapokat késhet, akár el is maradhat a Brexit

A londoni alsóház a tervek szerint kedd este szavaz ismét a kilépési megállapodásról.

2019. március 8. 16:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

160 millió forintot költött Nigel Farage fényűző életmódjára a népszavazás óta a brit üzletember, akit korábban az oroszokkal is hírbe hoztak Az új pártot alapító Farage-nak menő otthon, autó sofőrrel és amerikai út is jutott a brexit kimondása óta Arron Banksnak hála.

Brexit: Itt az új határidő, most júniusi kilépés a terv Június elején a brit alsóház elé terjesztik a törvénytervezetet.
Júniusban az alsóház elé terjeszti May a Brexit-törvénytervezetet Június elején az alsóház elé terjeszti a brit kormány a brit EU-tagság megszűnésének (Brexit) törvénybe iktatását célzó tervezetet
A Juncker-bizottság a briteket nem tudta az EU-ban, a migránsokat pedig az unión kívül tartani Magyarország nem örül, de elfogadja a britek döntését az Európai Unióból való kilépésről mondta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi me...
Kihasználhatja brexit okozta helyzetet a skót kormány Egyelőre homályos a kilépés időpontja.
"30 százalék az esélye, hogy elmarad a Brexit" Az Európai Tanács vezetője szerint akár 30 százalékos esély is lehet arra, hogy Nagy-Britannia nem lép ki az Európai Unióból. Donald Tusk a Gazeta Wyborcza című lengyel lapnak adott interjút,...

Több mint 600 ezer EU-állampolgár akar a Brexit után Nagy-Britanniában maradni A brit kormány marasztalja is őket, de tartózkodási engedélyt kell kérelmezniük.
Harari a CEU-n: Rá kell venni a politikusokat, hogy a legfontosabb problémákkal foglalkozzanak Ami nem a Brexit és nem a migráció, hanem a klímaváltozás, a technológiai fejlődés szabályozása és a nukleáris háború veszélyeinek csökkentése.
Lidington: Elkerülhetetlen a brit részvétel az EP-választásokon Nem maradt elég idő a Brexit rögzítő megállapodás ratifikálására.
Megmérgezi a Brexit-bizonytalanság a brit bankszektort Megmérgezi a Brexittel kapcsolatos bizonytalanság a pénzügyi szektort - nyilatkozta pár napja a legnagyobb európai bank, az HSBC vezérigazgatója. Gondolatait sok brit nagybank osztja, melyeknek...
Buffett a Brexit ellenére befektet Nagy-Britanniában Az EU-val való kapcsolatok bizonytalansága ellenére még többet szeretne befektetni a szigetországban és Európa más részein is nyilatkozta Warren Buffett, a világ harmadik leggazdagabb embere.
Napokon belül megszülethet a brexit-megállapodás A konzervatívok szerint jól megy a tárgyalás, a párttagok kompromisszumkész hangulatban vannak.