Mindenki meneküljön a Windows 7-től!

Súlyos sebezhetőség miatt riasztást adott ki a Google.

2019. március 9. 18:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Egy újabb, alig ismert hasznos Windows 10 szolgáltatás A Megbízhatóságfigyelő segít azonosítani a problémát okozó szoftvereket.

Csinált egy böngészőt a Mozilla a Windows 10-re, de nem használhatja mindenki A Mozilla fejlesztői 2018 nyara óta dolgoznak a különleges Firefoxon, aminek végre megjelent a beta verziója.
Ejtette a Microsoft az októberi Windows 10-et? Az AdDuplex statisztikája arra utal, hogy a szoftvergyártó nem igazán terjeszti a tavaly őszi October 2018 Update változatot.
Wifit használ otthon? Mutatunk egy trükköt, amiért nagyon hálás lesz Egy egyszerűbb parancssori bűvészkedéssel pillanatok alatt elrejthetjük a számítógép által érzékelt, de nem szükséges vezeték nélküli hálózatokat. A trükk Windows 10-en működik igazán jól.
Extrém felbontást kínál a HP Reverb VR headset Teszi ezt a Windows Mixed Reality platformjára építve, ráadásul két verzió is készül.
Fontos változás a Windows 10 frissítésében! A jövőben a kumulatív csomagokat a legújabb nagy frissítés letöltése nélkül is telepíthetjük.

Szegény Windows 7-felhasználót az ág is húzza Egy dél-angliai önkormányzat szerint a Microsoft felárat kér tőlük a Windows 10 lincenszeléséért.
Komoly előrelépés jön a Windows 10 frissítésében Immár a felhasználók dönthetnek majd arról, mikor telepítik a funkciófrissítéseket és javítófoltokat.
Fura értesítések érkeztek Windows 10 eszközökre Egy tesztet futtatott a Microsoft, ami egy hiba miatt valós felhasználókat is érintett.
Egy alig ismert szuper Windows 10 funkció A Problémarögzítő segítségével felvételt készíthetünk a hibát kiváltó műveletekről.
Így csalhatjuk elő az új Windows 10 egyik legfontosabb újdonságát Az áprilisi frissítésben a fájlkezelőt ellenállóbbá tehetjük az elszállásokkal szemben, az újfajta működési módot azonban egy külön ablakban engedélyeznünk kell.
Windows 10-tipp: egy hasznos Start menü trükk Egy lépésben akár több programot is elindíthatunk a Start menü egyszeri megnyitásával.