Budapestre jön és személyesen beszél Orbánnal Weber

A jövő héten Budapestre látogat Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője és vezető jelöltje az Európai Bizottság elnöki posztjára.

2019. március 9. 19:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Európai Bizottság: javult Magyarország digitális fejlettsége A digitális gazdaság és társadalom fejlettségét jelző mutató, a DESI 2019-es adatai szerint Magyarország eredményei az elmúlt néhány évben az uniós átlagnak megfelelő ütemben javultak - közölte je...

Soros: Manfred Weber bármilyen alkura hajlandó, még Orbánnal is Az üzletember szerint ideje változtatni az Európai Unió eljárásain.
Hír: Trócsányi László nem lesz az Európai Bizottság tagja! Hiába a magabiztos nyilatkozatok, hiába a gőgös ünneplés és az udvari elemzőnyaloncok kábult nyelvcsapkodásai: Orbán Viktor bizony elszámolta magát.
Budapestre ki lehet tenni a megtelt táblát Tele vannak a szállodák.
Hat kormányfő egyeztet péntek este az Európai Bizottság elnökéről A néppárti (EPP), a szociáldemokrata (S&D), illetve a liberális (ALDE) pártcsalád koordinátorai egyeztetnek Brüsszelben.
Döntött Brüsszel: drágulhat a cigaretta Magyarországon Három kötelezettségszegési eljárásban is döntés született, melyek érintik Magyarországot - olvasható az Európai Bizottság közleményében. A különböző ágazatokat és szakpolitikai területeket érintő...

Ez lehet az EU jövő évi költségvetése Az Európai Bizottság megtette javaslatát, 2020-ban 168 milliárd euróból működtetnék az államszövetséget.
Babis újra visszautasította az Európai Bizottság jelentését Csehország és a cseh érdekek elleni támadásnak, az állam destabilizációjára irányuló kísérletnek minősítette Andrej Babis cseh kormányfő kedden az Európai Bizottság könyvvizsgálói jelentését, amel...
Belgium kultzenekara megint hoz egy kis káoszt Budapestre
Csehországnak 400-500 millió koronát kellene visszafizetnie az EU-nak Az Európai Bizottság megállapítása szerint azonban Babis politikai és vállalkozói tevékenysége összeférhetetlen.
Súlyos vád: hatalmas EU-pénzt kell visszafizetnie a cseh kormányfő cégének Összeférhetetlenséget állapított meg Andrej Babis cseh kormányfő politikai és gazdasági tevékenysége között az Európai Bizottság, amely az ügyben elvégzett ellenőrzésének eredményeiről készített...
Osztrák búvárok is beszállnak a budapesti mentési munkákba A Cobra csapat tíz szakembere érkezik Budapestre.