Budapestre jön és személyesen beszél Orbánnal Weber

A jövő héten Budapestre látogat Manfred Weber, az Európai Néppárt európai parlamenti frakcióvezetője és vezető jelöltje az Európai Bizottság elnöki posztjára.

2019. március 9. 19:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Két gyerek is súlyosan megégett, miután felrobbant mellettük egy purhabos flakon Tuzséron történt a tragédia, az idősebb fiút életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopter szállította Budapestre.

Két gyerek égett meg, amikor felrobbant mellettük egy purhabos flakon Tuzséron A 7 éves fiút mentőhelikopterrel kellett Budapestre szállítani, 4 éves testvérének a végtagjai sérültek súlyosan.
Botrányhegyek Juncker körül Jean-Claude Juncker az utóbbi években számos olyan botrányba keveredett, amelyek megkérdőjelezik, hogy jó döntés volt-e az Európai Bizottság elnökének választani. A V4NA hírügynökség úgy tudja, hogy S...
Balázs Attila remek formában érkezik majd Budapestre A magyar játékos kiemeltet verve jutott legjobb 16 közé a tuniszi tenisztornán.
Brenzovics: Az Európai Néppárt ítélje el Kelemen Hunor kitiltását Ukrajnából Az ukrán határőrség április 6-án Kelemen Hunort 18 hónapra kitiltotta Ukrajnából.
Jogállam agitprop-védelem alatt Frans Timmermans, az Európai Bizottság bel- és igazságügyért felelős biztosa és a testület első alelnöke, az elmúlt napokban a román jogállam állapotai miatt fejezte ki aggodalmát – igaz persz...

A kvótadiktátum elleni perben május 15-re tűzték ki a tárgyalást Május 15-ére tűzte ki az Európai Bíróság az Európai Bizottság Magyarországgal, Lengyelországgal és a Cseh Köztársasággal szemben indított úgynevezett kvótapere tárgyalásának időpontját - közölte a...
Timmermans: Ha a jogállamiság sérül, a korrupció nő Egyesek arra hivatkoznak, hogy le akarnak számolni a kommunista örökséggel, a bírákat meg úgy nevezik ki, hogy betelefonálnak a pártközpontba mondta az Európai Bizottság alelnöke.
Megszüntetni a migránskártyákat Felháborító, hogy Brüsszel sikerként beszél a migránskártyákról, miközben a Budapesten elfogott, terrorizmussal gyanúsított szír férfi is így jutott pénzhez. Erről Hollik István kormányszóvivő beszélt...
Bizonyíték a Soros-EPP kapcsolatra Megvan a bizonyíték az Európai Néppárt és a Soros György közötti kapcsolatra. Erről a V4NA nemzetközi hírügynökség írt. Az Európai Parlament folyosóján ugyanis találtak egy dokumentumot, amelyből kide...
Itt a kapcsolat az Európai Néppárt és Soros György között Egy, az Európai Parlament folyosóján talált dokumentumból bizonyosodhat meg róla mindenki: az Európai Néppárt és a Soros György alapította Nyílt Társadalom Alapítvánnyal kokettál.
Ankara visszautasította Frans Timmermans felszólítását Az Európai Bizottság első alelnöke a helyhatósági választások eredményének elfogadására szólította fel a török kormányt.