Egész Európában letiltották a Boeingeket

Az Európai Repülésbiztonsági Ügynökség döntött így a 737 MAX-8 és MAX-9 típusokról. A cég szoftverfrissítést ígér.

2019. március 12. 14:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kiszelly Zoltán: Az EP-választáson békésen küldhető el melegebb égtájakra a bevándorláspárti ellenzék A bevándorlásellenes és szuverenista erők egész Európában megerősödhetnek az európai parlamenti választás eredményeképpen, és akár az új EP egyharmadát is kitehetik, ami létrehozhat egy blokkoló kiseb...

Friss hírek
Aki elszokik a munkától, abból nem lehet többé semmi, csak képviselő Mit takar a magyar jegybank valódi arca? Milyen mélyre jut még Palkovics miniszter az akadémiai vitában? Mit akart elérni az osztrák alkancellár, és mit remélhet még Orbán? Írások az Élet és Irodalom legújabb számából.
Raikkönen még mindig nem jegyezte meg a Racing Point nevét Parc Fermé: Raikkönen még mindig nem jegyezte meg a Racing Point nevét
Kaszkadőrt temetett maga alá a traktor Csak segíteni akart egy bajba jutott, sárban elakadt sírkövesen János, de jólelkűségével a saját halálos ítéletét írta alá. A lovasoktató férfira saját traktorja dőlt a temető mocsarában.
Csaknem háromszáz migránst mentettek ki Líbia partjai előtt A migránsokat átadták az illegális bevándorlást ellenőrző líbiai hatóságoknak.
Mitől duzzadhatnak meg a nyirokcsomók? Több betegség első jelei lehetnek A hirtelen megduzzadt nyirokcsomóknak sokszor egyszerűen kezelhető okuk van.
Bűnös osztrák pénzt mostak magyar bankokban Több mint félmillió euró legalizálásában vett részt a magyar banki alkalmazott.

Idén is készül különleges kiadás a Toyoa Hiluxból Tavaly az akkor 50 éves fennállását ünneplő pickup-legenda Toyota Hilux több különleges kiadással is jelentkezett, ami úgy tűnik bevált a szegmensének értékesítéseit Magyarországon is vezető modellnek...

Top hírek:
Elkezdődött az EP-választás Hollandiában és Nagy-Britanniában A hollandok 26 EP-képviselői helyről döntenek, míg a britek 73-ról.
Sírás lesz a vége? Tippeljen velünk az EP-választás eredményére! Mekkorát nyer a Fidesz? Bejut a Momentum és az LMP? A szocialistáké vagy a Jobbiké lesz a második hely? Tippeljen velünk az európai parlamenti választás eredményére.
A patkánybotrány után itt a csótány-gate Összeér a fővárosi patkánykrízis és a közigazgatási dolgozók problémája: a kormányhivatali létszámhiány miatt fél éve ellenőrizetlen az irtás.
Facebook-fóbia, lakosságcsere, Orbán a szántóföldön Rákapcsoltak a pártok a kampányra, ha 1 perc alatt akar tájékozódni a mai hírekről, katt!
Egy bv-s dandártábornokot és egy civilt is kihallgattak VV Fanni ügyében Rács mögött marad a gyilkossággal gyanúsított B. László
Áder János nem beszél a fontos dolgokról, de a sapkájával azért üzen