A Soros-egyetem üdvözölte Weber kezdeményezését

Az egyetem közleményben tudatta, hogy üdvözölik Manfred Weber közbenjárását.

2019. március 14. 16:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A CEU örül Manfred Weber kezdeményezésének, de garanciát vár a magyar kormánytól A legújabb tervek szerint a CEU nemcsak amerikai és magyar, de akár német diplomát is adhatna, ráadásul Budapestről működve. De még mindig kérdés, hogy marad-e az egyetem.

Weber: Nem tárgyalni mentem Orbánnal, hanem megmondani neki, mit kell tennie A Euronewsnak adott interjúban az EPP frakcióvezetője azt mondta: a Néppártban nincs helye erőfitogtatásnak.
Weber: nem sikerült minden gondot megoldanunk Orbán Viktorral Konstruktívnak minősítette a magyar miniszterelnökkel folytatott megbeszélését az Európai Néppárt (EPP) frakcióvezetője, Manfred Weber, keddi budapesti sajtótájékoztatóján, ugyanakkor hozzátette: nem....
A saját helyzetét is stabilizálná a magyarországi tárgyalással Weber A szakértő szerint a demokrácia meghekkelési kísérlete a Fidesszel kapcsolatos ügy.
Trócsányi megpróbálta megmagyarázni a németeknek a Soros-Juncker-kampányt Az igazságügyi miniszter szerint a junckeres plakátok valójában nem is Junckert támadják.
A nap legfontosabb hírei – 2019. március 09. Manfred Weber Budapestre jön, ötéves gyereket gyilkoltak Szekszárdon.

Durva karikatúra Orbán néppárti kirúgásáról Maga alá vizelő kutyaként ábrázolják. Manfred Weber a nyakörvénél fogva dobja ki. MIndez a világ egyik legtekintélyesebb gazdasági lapjában.
Próbaidőn van Orbán a Néppártban, és mégis van esély a diadalára Az Európai Néppárt frakcióvezetője, Manfred Weber enyhülni látszik a Fidesz irányába, ám egy lapunknak nyilatkozó CDU-s politikus szerint a német kereszténydemokraták nem fognak a Fidesz védelmére ke...
Egyetlen német pártnak tetszik Orbán politikája A német szélsőjobboldali AfD-nek. Egy szocdem szerint Weber nyúlbéla, hogy nem bír el Orbánnal.
Weber: Macron kihagyta az EP-t reformelképzelései megvalósításából A néppárt EP-frakcióvezetője szerint a kiemelt fontosságú területeken gyorsabb döntéshozatal szükséges.
Kovács Zoltán a BBC-nek: Soros György évtizedek óta politikai szereplő Kovács Zoltán szerint Soros György magyar-amerikai nagybefektető már két évtizede politikai szereplővé is vált
Juncker a múlt, Weber a jovőö Ragaszkodunk a nemzetek önvédelemhez való jogához, ezt mondta Orbán Viktor egy interjúban, amelyet a Welt am Sonntag német lapnak adott. Ebben a miniszterelnök részletesen beszélt a magyar-német kapcs...