A Soros-egyetem üdvözölte Weber kezdeményezését

Az egyetem közleményben tudatta, hogy üdvözölik Manfred Weber közbenjárását.

2019. március 14. 16:39

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kvíz Vajon az alább idézett beszédet ki mondta el? Vilmos német császár 1916-ban, Joseph Goebbels náci propaganda-miniszter 1940-ben, Gerhard Schröder volt német kancellár az Unió keleti bővítésekor vagy...

Magyar Nemzet: Az Avaaz Soros György legfontosabb választási fegyvere A Fidesz szerint a Soros-hálózat beavatkozik az EP-választásba.
Századvég: Európa önjelölt vezetői megbuktak Angela Merkel és Emmanuel Macron magukat Európa vezetőiként, a világpolitika pozitív szereplőiként tartják számon, ám az európai emberek már kevésbé vannak megelégedve a teljesítményükkel. Ez alól ped...
Tim­mer­mans, Soros és az MSZP ugyan­azt akar­ják Aki olyan je­löl­te­ket sze­retne tá­mo­gatni, akik meg akar­ják fé­kezni a be­ván­dor­lást, az EP-vá­lasz­tá­son sza­vaz­zon a Fi­deszre - mondta Ko­csis Máté bu­da­pesti saj­tó­tá­jé­koz­ta­tó­ján.
Salvini Európa bevételéről beszélt, Merkel és Weber ezt Európa megsemmisítésének látja Milánóban gyűltek össze a szélsőjobboldali és populista pártok. Merkel Horvátországban reagált.
Soros egyeteme antiszemita botrányba keveredett A Magyarországot és a magyar kormányt a nemzetközi sajtóban rendszeresen demokráciaellenességgel és antiszemitizmussal vádoló Soros-egyetem most valamiért nem képes elítélni sem a magyar miniszterelnö...

Weber és Timmermans szerint az iszlám hozzátartozik Európához Meg kell reformálni, demokratikusabbá kell tenni az Európai Uniót emelte ki Manfred Weber.
Weber: Közelebb kell hozni Európát az emberekhez Az EPP listavezetője szerint nem szabad, hogy az állampolgárok azt érezzék, hogy Brüsszelben a fejük fölött dönt.
Orbán halálát kívánta a Soros-egyetem történésze Kovács M. Mária, a Soros-egyetem történészprofesszora nagy nyilvánosság előtt kegyeletsértő hangnemben utalgatott Orbán Viktor miniszterelnök halálára.
Pénzhamisítás miatt vették elő a Kétfarkú Párt vezetőit Soros fejét nyomták a bankóra.
Trükközhetett a költségtérítésekkel Manfred Weber Saját családi házában alakította ki irodáját, a bérlésre viszont felveszi a támogatást.
Kovács Zoltán szerint Soros György és szervezetei állnak az Orbánt kritizáló washingtoni szenátorok mögött Az államtitkár kizártnak tartja, hogy maguktól gondolnák azt, amit gondolnak.