A Coca-cola bevallotta, mennyi műanyag csomagolással szennyezi a Földet

A Coca-Cola most először tett közzé hivatalos adatot arról, hogy mennyi műanyag csomagolást termelnek egy év alatt.

2019. március 14. 19:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Csodaszép tó alakult ki a Föld egyik legszárazabb területén - Képeken mutatjuk 16 kilométer hosszú tó jött létre a sivatagban egy kiadós eső után.

Hatalmas gödör tátong a főváros közepén - Mi épül itt? Budapest belvárosában, az V. kerületben épül a 2020-ra öt szint mélységű föld alatti térrel elkészülő Szervita Square Building, amelynek alapozási munkálatait a DVM group partnereként a HBM Kft....
Kozmikus napkitörés nyomaira bukkantak a régészek A Grönlandon megtalált bizonyítékok szerint kétezer éve tízszer erősebb napkitörés érte a Földet, mint amekkorát valaha mértek.
KRS: földek egybefoglalt vételáron történő eladása A Kúria szerint a föld bizonyos tulajdonsága ad lehetőséget a földek egybefoglalt vételáron történő eladására.
Negyvenezren tüntettek Amszterdamban a tisztességes klímapolitikáért Mert még nem késő elérni, hogy ne melegedjen túl a Föld.
Egy rossz lépés, és vége Thomas Coville 2016-ban négy sikertelen kísérlet után katamaránjával 49 nap alatt egyedül körbevitorlázta a Földet.

Volt egy meccsem, amikor tényleg lebegtem a föld felett Sterbinszky Amália a kézilabda legendája, az előző évszázad legjobbjának választották itthon. Dániában él, már nem a nézőknek okoz örömet, hanem betegeinek. Aranylabdás páciense is volt, hálás neki. A...
Földrengés volt Somogy megyében Nagyatád közelében Richter-skála szerinti 4-es erősséggel rengett a föld.
Tudja-e, hogy melyik a Föld leggyorsabb élőlénye? Könnyedén képes túlszárnyalni akár egy kisebb túrarepülőgép sebességét is.
Madárcsicsergés szólt, amíg a földet szórták Tandori Dezső sírjára Állami temetést kapott korunk egyik legnagyobb magyar művésze. Sütött a nap. Abszurd volt az egész.
Különleges mobil: forgatható kamerát kaphat a Samsung új telefonja A Galaxy S10 és a Fold bemutatása után is tartogat meglepetéseket a Samsung boszorkánykonyhája. A kiszivárgott információk ezúttal az A90 sajátos kamerarendszeréről szólnak.
A Huawei szerint a Galaxy Fold kialakítása nem jó Richard Yu elárulta, hogy a Huawei is csinált olyan prototípust, mint a Samsung Galaxy Fold, de elkaszálta azt, mert rossz volt.