A Coca-cola bevallotta, mennyi műanyag csomagolással szennyezi a Földet

A Coca-Cola most először tett közzé hivatalos adatot arról, hogy mennyi műanyag csomagolást termelnek egy év alatt.

2019. március 14. 19:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Jaokan-33: indítási kudarc A ma indított műhold nem érte el a Föld körüli pályát. A kilenc idei űrstart közül ez már a második sikertelen volt Kínából.

Kiderült, mi rázta meg az egész Földet Tavaly novemberben különös földrengés rázta meg a bolygót.
Nincs kertje? Ültessen növényeket a körme alatt ragadt koszba! A tavasz legőrültebb műkörmét mutatta be az orosz Nail Sunny, akik most a köröm alatt ragadt koszt hasznosították újra. A műköröm elkészítése annyira egyszerű, hogy bárki akár otthon is elkészítheti m...
"Brüsszel a spekulánsokat védi" reagált a kormány a földtörvény elleni döntésre A kormány mindent meg akar tenni, hogy a magyar föld továbbra is a magyar gazdák kezében maradjon.
Brutál nagy aranyrögöt talált a fémkeresővel A másfél kilós darab Ausztráliában fordult ki a föld alól.
Elveszett a Föld? - Azok, akik megmenthetnék, már a menekülésen dolgozhatnak A világ leggazdagabb üzletemberei közül egyre több dédelget és valósít meg olyan terveket, amelyek már nem kizárólag vagy egyáltalán nem a bolygó éghajlatának és ökoszisztémájának megmentésére...

Hány rakéta kell ahhoz, hogy ellökjük a Földet a helyéről? Persze csak elméletben működne, és valószínűleg szükség sem lesz rá, ugyanis ötmilliárd év múlva lesz aktuális.
A térképeken szerepelt, még sincs ott a sziget: egyszerűen eltűnt a Föld színéről Bermeja Bermeja szigete egyszerűen felszívódott: hová lett, ha a 19. században még jelölték a térképeken?
Vajon a robotok uralják majd a földet? Találkozz a jövőddel az idei Brain Bar fesztiválon
Teleszemetelheti az űrt az űrinternet fejlesztés Legrosszabb esetben akár használhatatlanná is válhat a Föld körüli pálya egy része.
Rekordot döntött a légköri szén-dioxid-koncentráció Rekordszintre nőtt a szén-dioxid-koncentráció a Föld légkörében: 415,26 ppm-et mértek a hawaii Mauna Loa obszervatórium műszerei a hét végén - jelentették be hétfőn a Scripps Óceánkutató Intézet...
Mi történne, ha a Föld felé tartana egy aszteroida? A NASA szakértői egy potenciális aszteroida-becsapódást szimuláltak.