Magyarellenes televíziós műsorvezető vezeti a román liberálisok EP-listáját

A magyarellenesség miatt többször megbírságolt Rares Bogdan román televíziós műsorvezetőt jelölte listavezetőnek a román Nemzeti Liberális Párt (PNL) a május 26-i európai parlamenti választásokra.

2019. március 14. 21:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Magyarellenes tévés vezeti a román liberálisok EP-listáját Rares Bogdan műsorát többször megbírságolták gyűlöletkeltő kijelentései miatt.

Friss hírek
9 éves kislány halt bele a kanyaróba Ukrajnában Ezzel tizenegyre emelkedett az áldozatok száma.
Migránsbarátsággal vádolta meg Gémesi Györgyöt a Fidesz Mert a gödöllői polgármester Új Kezdet nevű formációja belépett egy uniós pártcsaládba, amely tagja a liberális frakciónak.
Kínok közt halt meg a tengeri óriás Szakértők egy csoportja megdöbbentő mennyiségű hulladékot talált egy elpusztult Cuvier-féle csőröscet gyomrában – számol be a The Guardian. A
A választásokra készülve a dél-afrikai elnök az emberek között vonatozott volna munkába reggel, háromórás késésbe futott bele Cyril Ramaphosa próbált elvegyülni az emberek között, váratlan kaland lett belőle.
A magyar kormány kedvenc mémpárja Brüsszelben is hódít Az EU egyik gyakornoki programját is ugyanazokkal hirdetik, akikkel Orbánék családpolitikai intézkedéseit.
Irán és Törökország közös támadást indít a kurdok ellen Ez az első közös akció a Kurdisztáni Munkáspárt ellen.

A román Nemzeti Liberális Párt szerint is mennie kell a Fidesznek Képviselőjük negyed évszázada még csodálta a liberális Orbánt, de pont olyan vezetővé vált, mint amilyeneket akkoriban kritizált.

Top hírek:
Messinek ez könnyebb volt, mint a 11-es, de a varázslat csak később jött A szabadrúgás után élete egyik legszebb gólját lőtte.
A TEK is vizsgálja az új-zélandi lövöldöző magyarországi útját A TEK vizsgálja, hogy a férfi tavaly novemberben merre járt Magyarországon.
Trócsányi: Semmi sem veszélyezteti a bírák függetlenségét A közigazgatási bíráskodás a jogvédelmet erősíti.
Bayer Zsolt Orbán-ellenes összeesküvést sejt az új-zélandi mészárlás mögött Gyorsan megfejtette.
Megnyugodhat a fickó, aki 1 százalék haszonért kockáztatott 67 ezer dollárt
Több mint hatvanezren hagyták el az Iszlám Állam utolsó zárványát Civilek tízezreit menekítették ki az elmúlt hetekben.