Magyarellenes televíziós műsorvezető vezeti a román liberálisok EP-listáját

A magyarellenesség miatt többször megbírságolt Rares Bogdan román televíziós műsorvezetőt jelölte listavezetőnek a román Nemzeti Liberális Párt (PNL) a május 26-i európai parlamenti választásokra.

2019. március 14. 21:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Azt várom, Dzsudzsák jelenti majd a különbséget Marco Rossi a 100-szoros válogatott szélső mellett a következő feladatokról is beszélt.
Elérhetővé vált az Apple Pay az OTP-nél Már magyar bankkártyaként is működik az iPhone.
Elárulta a Facebook, miért tiltották le a kormánylapok hirdetéseit Nem, nem azért, hogy befolyásolják a választásokat.
Mindjárt megindul az egyetemista-roham, de nincs elég lakás Jelentősen nőtt a kereslet az egyetemvárosok albérletpiacán, a kínálat azonban nem tartott lépést vele. Jelenleg országszerte 14 200 ingatlant kínálnak kiadásra - lehet, hogy ez kevés lesz.
Elindult Magyarországon az Apple Pay A Mastercard és az OTP áll a dolog mögött.
Elhunyt a Formula-1 legendája, Niki Lauda Lauda, aki februárban ünnepelte 70. születésnapját, hétfőn a családja körében békésen távozott -jelentette kedden az osztrák hírügynökség a családra hivatkozva. Halálhírét orvosa is megerősítette, aki tavaly tüdőátültetést hajtott végre rajta.

Jobboldali győzelmet jósol Romániában egy friss felmérés Az Európai Néppárthoz tartozó ellenzéki Nemzeti Liberális Párt (PNL) szerezheti meg Romániában a legtöbb mandátumot a május 26-ai európai parlamenti választáson - közölte szerdán az Europa FM kere...

Top hírek:
Vonzóbbak a karrierlehetőségek az Erasmus+ programban résztvevőknek A program segíti a diákokat a gyorsabb elhelyezkedésben.
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Újraindult a vasúti forgalom Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között Eltávolították a megrongált jelzőoszlopot.
Viktor Orbán: trebuie să protejăm securitatea, trebuie să ne păstrăm identitatea şi să ne întărim competitivitatea Zalaegerszeg, luni, 20 mai 2019 (MTI) - După o serie de crize europene, Ungaria a concluzionat că este necesară păstrarea identităţii, protejarea securităţii şi întăririi competivităţii, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orbán, luni, la inaugurarea primei faze a staţiei de testare pentru automobile "ZalaZone" de la Zalaegerszeg.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Új félgyűrűt alakít ki a kormány a fővárostól távol Az M1-es, az M0-s és az M5-ös autópálya tehermentesítésére.