Esős, borús, ünnepi reggelre virradtunk

Időjárásügyileg a mai nap legjobb híre az, hogy néhány órára kisüthet a nap. Talán.

2019. március 15. 6:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Bizonytalan a Magyar Krónika jövője A főszerkesztő szerint támogatásra szorulnak, még nem kaptak ígéretet a folytatásra.
Visszaáll a G-nap előtti világrend, felturbózzák a Hír TV-t Az Echo Hungária TV Zrt. beolvad a HírTV Zrt.-be - jelentette be a két társaság tulajdonosa.
A hős börtönőr rajtaütött a csavarhúzós rablón a Népligetnél Holopcev zászlós közölte az agresszív rablóval, hogy ő egy börtönőr, erre az elmenekült. A rémült idős áldozat megköszönte.
Erős plexifal mögött tartják a tavalyi chemnitzi késelés vádlottjának perét Egy szír menedékkérő ül a vádlottak padján, iraki társa szökésben. Az eset miatt több ezres tüntetéseket tartottak a városban.
Megdöbbentő képek készültek! Így néz ki most Demi Lovato! Fotók Vajon ezért bujkál? 
Felfüggesztették a jobbikos Farkas Gergely mentelmi jogát Választási csalással gyanúsítja az ügyészség, Farkas szerint nem történt bűncselekmény.

Top hírek:
Messinek ez könnyebb volt, mint a 11-es, de a varázslat csak később jött A szabadrúgás után élete egyik legszebb gólját lőtte.
A TEK is vizsgálja az új-zélandi lövöldöző magyarországi útját A TEK vizsgálja, hogy a férfi tavaly novemberben merre járt Magyarországon.
Trócsányi: Semmi sem veszélyezteti a bírák függetlenségét A közigazgatási bíráskodás a jogvédelmet erősíti.
Öt helyet esett vissza Fucsovics a világranglistán Babos Tímea is rontott, már csak a 105. a ranglistán.
Bayer Zsolt Orbán-ellenes összeesküvést sejt az új-zélandi mészárlás mögött Gyorsan megfejtette.
Megnyugodhat a fickó, aki 1 százalék haszonért kockáztatott 67 ezer dollárt