Esős, borús, ünnepi reggelre virradtunk

Időjárásügyileg a mai nap legjobb híre az, hogy néhány órára kisüthet a nap. Talán.

2019. március 15. 6:59

A cikk folytatása...Friss hírek
Elfolyt a zalakarosi termáltó vize, de hamarosan visszatöltik Nyár elejére már a nyitást tervezik.
"Niki Lauda az ékes példája volt annak, hogy a kemény munka kifizetődik" - megindító sorokkal búcsúztatja a motorsport a legendát A tavaly tüdőátültetésen átesett 70 éves pilóta családja körében hunyt el hétfőn.
Zökkenőmentes játékélményt ígér a Sony az új PlayStationnel Szélsebes töltési idő és konzol nélküli játékstreamelés is jön a tokiói bemutató szerint.
Ezért jó, ha a gyerek gyalog jár iskolába A szakértők azt mérték fel, hogy milyen összefüggés van az iskolába járás és az elhízás között.
Magyarország ismét a világ tíz legjobb befektetési célpontja között szerepel Emellett ismét elismerésben részesült a Nemzeti Befektetési Ügynökség is, amelyet a tavalyi év után idén ismét a Közép-Európától Közép-Ázsiáig terjedő térség legjobb beruházásösztönző ügynökségének választottak.
Magyarországon egy év alatt több mint kétszeresére nőtt az unión kívüli állampolgároknak adott tartózkodási engedélyek száma 2017-ben, épp mielőtt a kormány kivezette volna a letelepedési kötvényprogramot.

Top hírek:
Vonzóbbak a karrierlehetőségek az Erasmus+ programban résztvevőknek A program segíti a diákokat a gyorsabb elhelyezkedésben.
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Újraindult a vasúti forgalom Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között Eltávolították a megrongált jelzőoszlopot.
Viktor Orbán: trebuie să protejăm securitatea, trebuie să ne păstrăm identitatea şi să ne întărim competitivitatea Zalaegerszeg, luni, 20 mai 2019 (MTI) - După o serie de crize europene, Ungaria a concluzionat că este necesară păstrarea identităţii, protejarea securităţii şi întăririi competivităţii, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orbán, luni, la inaugurarea primei faze a staţiei de testare pentru automobile "ZalaZone" de la Zalaegerszeg.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Az öngyilkossági kísérletek mögött kevesebb halálvágy van, mint gondolnánk Budapesti és miskolci kórházak toxikológiai osztályán fekvő betegekkel készített interjúkat Tóth Mónika Ditta, a Semmelweis Egyetem kutatója. Olyan betegekkel, akik szándékos önmérgezést követtek el, ami a nem végzetes kimenetelű öngyilkossági kísérletek egyik leggyakoribb módja. Kiderült: előbbiek sokkal kevésbé halálvágyból, mint inkább egy elviselhetetlen élethelyzetből való kimenekülési próbálkozásként mérgezték meg magukat.