Lewis Hamilton elég hamar erődemonstrációt tartott a szezonban

A világbajnoki címvédő elég jó tempóban kezdte a szezont.

2019. március 15. 8:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bottas éppen Ocon fenyegetése miatt ilyen jó A tavalyi bukás után mindenki arra számított, hogy Lewis Hamilton idén is leiskolázza Valtteri Bottast, a finn azonban sebességet váltott és komoly fenyegetést jelent. Talán éppen Ocon érkezése miatt?

Lewis Hamilton ennél szebb dolgot nem is tehetett volna a nagybeteg kisfiúért Az autóversenyző különleges ajándékkal lepte meg rajongóját.
Lewis Hamiltonnal együtt szakad meg a szívünk Elképesztő gesztust tett a Mercedes és Lewis Hamilton egy haldokló kisfiúnak.
Tovább tart a Merci-hegemónia Sporttörténeti kuriózum: idén mind az öt futamot a Mercedes pilótái nyerték. Lewis Hamilton 2019-ben már a harmadik sikerét jegyezte.
Teljes volt a Mercedes-uralom a Spanyol Nagydíj időmérőjén Barcelonában végig magabiztos időt autózott Valtteri Bottas és Lewis Hamilton is, ők indulnak az első két helyről.
Bottas: Teljesen más az autó a tél óta És ez nem biztos, hogy rossz a Mercedesnek. Valtteri Bottas és Lewis Hamilton is erősnek tűnt a pénteki napot követően, és mindkettőjük szerint működnek a csapat új fejlesztései.

Hamilton: Frusztrált vagyok, ha nem nyerek Lewis Hamilton elismerte, hogy valahányszor bárki legyőzi egy nagydíjon, csalódottnak és frusztráltnak érzi magát. Ez akkor is teljesen igaz, amikor saját csapattársa győzi le, ahogy legutóbb.
Hamilton szerint a Ferrari is vb-esélyes Bár nem szerepelt túl jól, és sokszor a taktika miatt alulmaradt az olasz istálló a Mercedesszel szemben, Lewis Hamilton továbbra sem írná le őket a világbajnoki címért folytatott csatában.
Hamilton: Egészségesebb és boldogabb vagyok a vegán étrendtől Lewis Hamilton úgy érzi, azzal, hogy vegán életmódra váltott, egyáltalán nem szenved semmilyen fizikális hátrányt a többiekkel szemben, sőt azt kívánja, bár hamarabb kezdte volna az egészet.
A Mercedes kerülné a korábbi botrányokat Most arra gondolunk, ami Nico Rosberg és Lewis Hamilton között volt pár éve. Toto Wolff szerint rendkívül fontos tényező, hogy Valtteri Bottas és csapattársa között megmaradjon a jó viszony.
Lecseréli Hamilton kormánykijelzőjét a Mercedes Lewis Hamilton, miután lemaradt csapattársától, Valtteri Bottastól és csak második lett Azerbajdzsánban, rögtön azt mondta, változásokat szeretne csapata, a Mercedes részéről. Most kiderült az is, mir...
Hamilton: Nem csak Bottas a riválisom Lewis Hamilton szerint az idény ilyen korai szakaszában túl korai leírni a többi istállót, leginkább a Ferrarit, amely többször is veszélyes volt már idén. Nem kizárólag Bottas ellen kell küzdenie.