Öt éve várunk arra, hogy törvény védje a nőket a családon belüli erőszaktól

2019. március 15. 9:19

A cikk folytatása...Friss hírek
Azt várom, Dzsudzsák jelenti majd a különbséget Marco Rossi a 100-szoros válogatott szélső mellett a következő feladatokról is beszélt.
Elérhetővé vált az Apple Pay az OTP-nél Már magyar bankkártyaként is működik az iPhone.
Elárulta a Facebook, miért tiltották le a kormánylapok hirdetéseit Nem, nem azért, hogy befolyásolják a választásokat.
Mindjárt megindul az egyetemista-roham, de nincs elég lakás Jelentősen nőtt a kereslet az egyetemvárosok albérletpiacán, a kínálat azonban nem tartott lépést vele. Jelenleg országszerte 14 200 ingatlant kínálnak kiadásra - lehet, hogy ez kevés lesz.
Elindult Magyarországon az Apple Pay A Mastercard és az OTP áll a dolog mögött.
Elhunyt a Formula-1 legendája, Niki Lauda Lauda, aki februárban ünnepelte 70. születésnapját, hétfőn a családja körében békésen távozott -jelentette kedden az osztrák hírügynökség a családra hivatkozva. Halálhírét orvosa is megerősítette, aki tavaly tüdőátültetést hajtott végre rajta.

Top hírek:
Vonzóbbak a karrierlehetőségek az Erasmus+ programban résztvevőknek A program segíti a diákokat a gyorsabb elhelyezkedésben.
Kurz kirúgja a szabadságpárti belügyminiszterét, a párt összes minisztere felállt Ezzel vége lehet a közös kormányzásnak.
Újraindult a vasúti forgalom Mezőkovácsháza és Mezőhegyes között Eltávolították a megrongált jelzőoszlopot.
Viktor Orbán: trebuie să protejăm securitatea, trebuie să ne păstrăm identitatea şi să ne întărim competitivitatea Zalaegerszeg, luni, 20 mai 2019 (MTI) - După o serie de crize europene, Ungaria a concluzionat că este necesară păstrarea identităţii, protejarea securităţii şi întăririi competivităţii, a declarat prim-ministrul ungar Viktor Orbán, luni, la inaugurarea primei faze a staţiei de testare pentru automobile "ZalaZone" de la Zalaegerszeg.
Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket Parc Fermé: Trükkhöz folyamodtak a Renault-nál, hogy posztolhassák ezeket a képeket
Új félgyűrűt alakít ki a kormány a fővárostól távol Az M1-es, az M0-s és az M5-ös autópálya tehermentesítésére.