Lenne szíve megenni ezeket a palacsintákat?

Önnek is mondták gyerekkorában a szülei, hogy az étel nem játék? Bizonyára Dan Drake-nek is felhívták erre a figyelmét, de ő fittyet hány erre, és milyen jól teszi!

2019. március 17. 17:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Ezért érdemes bekapcsolnod a tévét vasárnap este Ismét szuper filmekkel zárhatod le a hetet!
Szabó Erika elárulta, mi a titka hibátlan alakjának A színésznő hamarosan visszatér a képernyőre, éppen ezért bomba formában van.
Szaunában erőszakolta meg a 15 éves lányt a zsebtolvaj A hatóságok előtt jól ismert román zsebest a négycsillagos hotelben elkövetett tette után letartóztatták.
Hatoslottó: a múlt hét után most ismét volt telitalálatos szelvény Ahogy a múlt héten, valakinek most is sikerült milliomossá vállnia hat jó számnak köszönhetően.
Mutatjuk a hatoslottó nyerőszámait: 70 millió forint volt a tét Elő a szelvénnyel, nézd meg, lett-e találatod!
Világvégét jósolnak a gabonakörök? Nem is olyan régen szinte megszokott volt, hogy rendszeresen találtak gabonaköröket valahol a világban. Eredetét sokan kutatták, ugyanis az utóbbi idők legkülönösebb képződményeinek egyike. 

Top hírek:
Alzheimer-kór vagy másféle demencia? Ezek a legfőbb különbségek Nemcsak az Alzheimer-kór károsíthatja az agyi folyamatokat.
Kihúzták az ötöslottó nyerőszámait: 919 millió forint volt a tét Néhány perce véget ért a sorsolás. Mutatjuk az e heti nyerőszámokat!
Trokán Péter: Ötven éve tanulom a színészetet Idén jubilált a színpadon a nagyformátumú színész, akit csak egy véletlen folytán ismerhetett meg az egész ország. Eredetileg a kosárlabdapályán képzelte el a jövőjét.
A Jóbarátok Monicájának lánya gyönyörű tinédzser - Friss fotókon Coco Hogy szalad az idő! Courteney Cox lánya, Coco már 15 éves.
Ő volt Draco Malfoy a Harry Potterben - A 31 éves színész ennyire megváltozott Tom Felton a színészet mellett zenél is.
34 évig megúszta a kivégzését a halálsor Houdinije Három évtized után kivégezték az alabamai Tommy Arthurt, akit a halálsor Houdinijeként emlegetett a köznyelv. A férfi több ember meggyilkolása után már hétszer megúszta a kivégzését, mielőtt nyolcadszorra befecskendezték neki a méreginjekciót.