Lenne szíve megenni ezeket a palacsintákat?

Önnek is mondták gyerekkorában a szülei, hogy az étel nem játék? Bizonyára Dan Drake-nek is felhívták erre a figyelmét, de ő fittyet hány erre, és milyen jól teszi!

2019. március 17. 17:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Orbán Viktor: Magyarország elkötelezett partner a terrorizmus elleni globális küzdelemben Magyarország továbbra is elkötelezett partner marad a terrorizmus és a vallási szélsőségesség elleni globális küzdelemben írta Orbán Viktor miniszterelnök a Srí Lanka-i kormányfőnek a szigetországban húsvétvasárnap végrehajtott, sok áldozatot követelő robbantásos merényletek miatt küldött részvéttáviratában.
Villámgyors, szezámmagos, sajtos rudak: ezzel várd a locsolókat A szezámmagos-sajtos rúd az egyik legfinomabb vendégváró. Ha most fogsz hozzá, akkor is megkínálhatod vele a locsolókat.
A Haladás kapusa is segít a Srí Lankán bajba jutottaknak Rendkívül súlyos terrortámadás történt Srí Lankán húsvétvasárnap: három templomot és három szállodát ért támadás. Legalább kétszáz ember meghalt a támadás során és hatszáz megsebesült. Az esemény sokakat megrázott, így a Haladás 18 éves kapusát, Kiss Ágoston Álmost, aki egyhavi jövedelmét ajánlotta fel a terrortámadás áldozatai családjának.
Állateledellel dobálták meg a macskákat mentő nőt Gyálon Brutális támadás áldozata lett egy állatvédő Gyálon, akit többször megütöttek és megdobálták állateledellel. A bűne mindössze annyi volt, hogy megetetett egy lesoványodott cicát.  Két nő támadta meg Gyálon a Magyar Macskavédő Alapítvány elnöknőjét, aki mindössze csak egy lesoványodott, beteges cicának szeretett volna segíteni.
Zalatnay Sarolta nagy szerelme Komár László volt Meglepő a szakításuk oka Zalatnay Sarolta és Komár László három évig voltak együtt.
4 tipp, ha túl sokat ettél húsvétkor Nézd meg, mit tehetsz, hogy enyhítsd a bűntudatot és az esetleges rosszullétet!

Top hírek:
Mezőörsi baleset: még súlyos állapotban van a kismama Még mindig kórházban van a mezőörsi baleset sérült kismamája, akin a baleset után azonnal császármetszést hajtottak végre. A helybeliek egy emberként szurkolnak az asszony felépüléséért.  Mint arról a Bors is írt, csütörtökön Mezőörs és Kerékteleki között ütközött frontálisan két kocsi. Egy Peugeot nyugdíjas vezetője ugyanis előzni kezdett, de menet közben már látta, hogy nem tudja befejezni a manővert, így elrántotta a kormányt, egyenesen egy Skodának.
10 aranyos húsvéti vicc, aminél mókásabbat már nem hallasz idén Ha unod már a nyuszikás, répatortás vicceket, nézd meg ezeket!
Sajtos, medvehagymás falatok vajas tésztából: az utolsó pillanatban is elkészítheted Használd ki, hogy könnyen beszerezheted a medvehagymát! Isteni falatokat készíthetsz belőle, és még 30 perc sem kell hozzá.
Tehetségeket keresnek a Sztárban Sztárba Eddig celebek verseneztek, viszont az új évad már Talent Show lesz.
Budapest nevezetességei inspirálták a világ egyik legnépszerűbb társasjátékát Te szeretsz társasozni?
Gyerekkorában agyoncsúfolták - Ma az ország egyik legszebb műsorvezetője Mádai Vivien ma már szereti magán azt, amiért régen csúfolták.