Az olasz Öt Csillag: Nevetséges a Néppárt kompromisszumos megoldása

Matteo Salvini már egészen mást mondott.

2019. március 21. 7:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kurz hajlandó lenne újra koalícióra lépni a szélsőjobboldallal Nem zárható ki az Osztrák Néppárt és a szélsőjobboldal újabb koalíciója a választás után.

Weber szerint a megválasztása az EU demokratizálását jelentené Továbbra is bízik az Európai Bizottság (EB) elnöki tisztségének megszerzésében Manfred Weber, az Európai Néppárt (EPP) jelöltje.
Pócza István: Képtelenség Manfred Weber mögé további támogatókat találni Brüsszeli hírforrások szerint a néppárt titkos jelöltje Michel Barnier, akit a visegrádi országok is támogatnak.
EU-csúcs: elengedte Weber kezét Merkel Nem sikerült megegyezniük az uniós kormány- és államfőknek tegnap arról, hogy kit jelöljenek az Európai Bizottság elnöki posztjára. A néppárti csúcsjelölt, Manfred Weber esélyei minimálisra csökkentek...
Tajani: az Európai Néppárt uniós bizottsági elnökjelöltje Manfred Weber Az Európai Néppárt (EPP), Európa vezető pártcsaládjának uniós bizottsági elnökjelöltje Manfred Weber, mivel az európai polgárok legtöbbje őt támogatta szavazatával az európai parlamenti választáso...
Megegyezhetett az új liberális párttal Weber támogatásáról a néppárt Ez lehet Manfred Weber utolsó szalmaszála.

Csíkszeredai tüntetés: "ostrom zajlik az erdélyi magyarság ellen" Több száz, Székelyföld különböző térségeiből összesereglett tüntető követelte kedden Hargita megye prefektusának lemondását Csíkszeredában azon a demonstráción, amelyet az Erdélyi Magyar Néppárt (...
A bölcsek tanácsa” szerint problémás Orbán levele A Néppárt bölcseit nem győzte meg a magyar miniszterelnök magyarázkodása.
A nyugat-európai kereszténység végleg összeomlott A Kereszténydemokrata Néppárt budapesti értelmiségi találkozóján Kövér László házelnök tartott előadást. Ezt követően készült vele interjú.
Hír: Ujhelyi részletes válaszlevélben tette helyre Orbánék néppárti magyarázkodását Részletes válaszlevelet küldött az Európai Néppárt vezetőinek és a Fideszt vizsgáló néppárti Bölcsek Tanácsának az MSZP európai parlamenti képviselője.
Kutatók és diákok Manfred Webernek írt levélben kérték az MTA megvédését A Néppárt frakcióvezetőjének címzett levelet több mint ezren írták alá.
Őrizetbe vették a volt pakisztáni elnököt Korrupció gyanújával őrizetbe vették Aszif Ali Zardari korábbi pakisztáni elnököt, az ellenzéki Pakisztáni Néppárt (PPP) volt vezetőjét hétfőn, miután az iszlámábádi legfelsőbb bíróság elutasította,.....