Végre kiderült az igazság Emilia Clarke és Kit Harington kapcsolatáról

Most akkor volt köztük valami vagy sem?

2019. március 21. 12:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Emilia Clarke tiltaná a retusáló appokat Szerinte nincs a retusáló appoknak semmi keresnivalója fiatalok telefonján.

Kit Harington elég alaposan ráfázott az áprilisi tréfájára Tavaly majdnem bukta a házasságát egy április elsejei tréfa miatt, idén visszafele sűlt el.
Emilia Clarke először mutatta meg kórházi fotóit Mostmár viccelni is képes az aneurizmájával.
Kit Harington női ruhában sztriptízelt, és konkrétan nem lehet ráismerni Látta már parókában és sima arccal a Trónok harca színészét?

Jason Momoa megható vallomást tett Emilia Clarke bátorsága nagyon megindította sármos színészt.
Emilia Clarke feliratos estélyijét valami egészen különleges ízlésficam szűlhette Mintha csukott szemmel válogatták volna össze a ruhadarabokat, amit ráadtak.
Sztrókot kapott Emilia Clarke a Trónok harca korábbi forgatásán A Trónok harca című sikersorozatban elpusztíthatatlan hősnőt alakít, a valóságban azonban törékeny nő Emilia Clarke. A Daenerys Targaryent játszó, 32 éves színésznő csak most árulta el: az első évad f...
A Trónok harca Daeneryse életmentő műtéten esett át agyvérzése után Emilia Clarke két komoly műtéten van túl agyi aneurizmái miatt.
Kit Harington terápiára ment, amikor meghalt Havas Jon Megroppant a hírnév alatt a Trónok harca című sikersorozat sztárja. A Havas Jont alakító Kit Harington elismerte: terápiára kellett járnia, hogy feldolgozza a hirtelen jött ismertséget. Egy időben...