A kisbabák ökológiai lábnyoma

Az amerikai Alexandria Ocasio-Cortez jelszava: Gyermektelenséggel a jövőért!

2019. március 22. 0:58

A cikk folytatása...Friss hírek
Rajmund kölyökkutyákat lopott, majd eladta A kunmadarasi férfi a nyitott kapun át surrant be az udvarra.
Közjogi kamu az előválasztás A fővárosiak 97 és fél százalékát egyáltalán nem érdekli az előválasztásnak nevezett kutyakomédia, tehát nagyon úgy tűnik, kár volt az egészet megrendezni.
Azzal fenyegetőzött egy 63 éves férfi, hogy épületeket fog felrobbantani Bosszúból. Négyszer hívta névtelenül a 112-t.
Meghalt egy érsebész, nem tudják ellátni a baleseti centrum érsérültjeit Havi 30 napos készenlétben dolgozott március óta a Péterfy érsebésze, az ő halála után az egész ellátás veszélybe került.
Minimális forintmozgás kora reggel Kedd estéhez képest alig mozdult a forint jegyzése a főbb devizákhoz képest szerda kora reggel
Már a Miniszterelnökség szerint is kritikus szinten a kormányhivatali létszámhiány Válságtanácskozást hívott össze információink szerint a Miniszterelnökség közszolgáltatásokért felelős államtitkára, hogy kitalálják, hogyan lehetne orvosolni a (főként a fővárosi) kormányablakoknál előállt durva létszámhiányt. Ha valaki próbált ügyet intézni az utóbbi hónapokban, ismeri a problémát: ingerült tömegek, lestrapált dolgozók, többórás várakozás már ha egyáltalán akad aznapra sorszám.

Top hírek:
Éjjel lebontották és elhordták a kétfarkúak buszmegállóját Szombathelyen A helyi Fidesz nem örült az építménynek, amit már eleve Felcsútról vittek át.
Diákész: háromszázezer diák vállal munkát évente az országban Mintegy 300 ezer diák vállal munkát egy év alatt az országban - mondta Majzik Nándor, a Magyarországi Diákvállalkozások Országos Érdekképviseleti Szövetsége (Diákész) főtitkára kedd reggel az M1 aktuális csatornán
Ön szerint ki nyeri az előválasztást? Szavazzon! Bátran elmondhatja véleményét, azt, hogy pontosan hányan szavaztak a jelöltekre, a szavazás lezárulta után, szerda délután hozzuk nyilvánosságra.
Bíróság mondta ki, hogy a kormánymédia valótlant állított az Auróráról Nem tudta bizonyítani a helyről cikket író két lap, hogy drogozás folyt az Auróra Közösségi Házban, és a bezáratást kérelmező kérvényről sem írtak igazat az elsőfokú ítélet szerint.
Nem adja fel a Kétfarkú: visszaépítik az éjjel lebontott buszmegállót A környékbeliek is segítenek a visszaállításban.
Pénz, pénz, pénz… Lényeg a lényeg: Magyarország 2020. évi központi költségvetésének kiadási főösszege: 21 791 743,4 millió forint, bevételi főösszege: 21 424 733,3 millió forint, tervezett hiánya: 367 010,1 millió forint.