Legmerészebb álmaink is megvalósíthatók, belarusz különkiadás: az 1 lóerős Audi

2019. március 23. 12:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

DTM: Az Audi tűnik favoritnak a teszt alapján Parc Fermé: DTM: Az Audi tűnik favoritnak a teszt alapján

Az Audi nettó 65 ezer forinttal rövidítené meg a dolgozóit Önkényesen átírta a gyár a prémiumfizetés szabályát. Bünti a sztrájk után?
Formula-E: Di Grassi keményen megküzdött Rómában Egy kemény munkával megszerzett hetedik hellyel az Audi pilótája, Lucas di Grassi életbevágóan fontos pontokat szerzett a Formula E sorozat bajnoki címéért folyó küzdelem római fordulóján. Csapattársa...
Formula-E: Az Audi a vezetésért száll harcba Rómában A Formula-E sorozat megérkezett Európába. Az Ázsiában, a Közel-Keleten és a Dél- illetve Közép-Amerikában tett látogatások után az elektromos versenysorozat április 13-án szombaton megérkezik Róma vár...
Az Audi felkérte versenyzésre Rosberget Vissza akarta csábítani a 2016-os világbajnokot a pilótafülkébe egy DTM-es szabadkártyával a márka: a német elutasította Dieter Gasst, és Formula-E-pilótákat ajánlott maga helyett.
Idegenben szereztek előnyt a győri női kézisek 29-28-ra győzött a Győri Audi ETO KC a dán Odense ellen a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén.

Még az Audi-sztrájk sem ártott meg a magyar iparnak Nagy növekedéssel indult az év.
Audi R8: Tisztelgés a V10 motor tíz éves története előtt 456 kW (620 LE) teljesítményű V10 erőforrás, bronzszínű részletek kívül és belül és korlátozott darabszám: az Audi tízhengeres motorjának sikertörténetét ünnepli az Audi R8 V10 Decennium (üzemanyag-fo...
Az Audi A7 Sportback fedélzeti rendszere Megnéztük, hogy mit tud a német gyártó legmodernebb, e-tronban is megtalálható fedélzeti rendszere, ami három kijelzőt is használ.
Hol vesznek el a tehetséges magyar kézilabdázók? Danyi Gáborral, a Győri Audi ETO KC vezetőedzőjével készített interjút az utanpotlassport.hu, a téma pedig a győri játékospolitika, és elsősorban a magyar kézilabda utánpótlása volt.
Magyarokkal törne a Fradi és a Győri Audi ETO szintjére a Siófok Fogadkozik a klubtulajdonos, Tomori lehet az előszele a változásoknak.
Az Audi zárta a legjobb idővel a WTCR közös tesztjét Parc Fermé: Az Audi zárta a legjobb idővel a WTCR közös tesztjét