A robotok már a spájzban vannak, és elveszik a munkádat

De azért vannak korlátok is....

2019. március 25. 20:23

A cikk folytatása...Friss hírek
Nagyon komoly magyar siker: 20 millió dolláros befektetést kap a Bitrise A harmadik befektetési körével a magyar cég tovább tervezi növelni mobil CI/CD szolgáltatását, ami naponta már több tízezer cég életét teszi könnyebbé. A magyar startupba Ashton Kutcher amerikai színész is beszállt.  
Mindenki veszít Trump háborújával, de Amerika nagyobbat bukhat Nem egyenlőek az erőviszonyok a kereskedelmi háborúban, Kínában ugyanis az állami ösztönzéssel részben kompenzálhatják majd a negatív hatásokat, vagyis Amerika nagyobbat bukhat az ügyön - hangzott el...
Új tanulmány: támogatások nélkül is a megújuló energia éri meg a legjobban Egy friss felmérés adatai szerint a zöldenergia előállítása egyre gyakrabban és egyre nagyobb léptékben számít költséghatékonyabbnak a fosszilis energiafajták előállításánál. Még akkor is, ha a megújulók nem kapnának állami támogatást, miközben a fosszilisak igen - és az újabb számítások szerint ez a trend a jövőben is folytatódni fog.
Gazdasági portfóliót akarnak az olaszok Brüsszelben Az olasz biztosjelöltek között esélyesként Giancarlo Giorgetti, a Liga politikusa, a miniszterelnöki hivatalt vezető jelenlegi államtitkár indul.
Zakatol a magyar gazdaság, de azért van egy rossz hírünk A magyar gazdaság felzárkózása folytatódott tavaly a fejlett nyugati országokhoz, azonban az egy főre jutó fogyasztásban nagyon gyengén teljesítünk. Az egy főre jutó, vásárlóerő-paritáson számolt...
Ezreket bocsátana el Macron, nő az elégedetlenség Dühös dolgozók Radio France vezetőjének ablakai alatt dalolták Beethoven IX-ik szimfóniájának örömódáját. Az elbocsátások ellen tiltakoztak.

Top hírek:
84,5 milliárd jöhet be az 5G tenderekből - az állam is szerepet vállal az infrastruktúra kiépítésében Az államnak szerepet kell vállalnia az 5G hálózatok infrastruktúrájának kiépítésében - mondta Palkovics László innovációs és technológiai miniszter az 5G Koalíció (5GK) plenáris ülésén és konferenciáján kedden Budapesten.  
Betiltották Méhkeréken a feltűnő házakat A festésre és a homlokzat burkolására is odafigyelnek Méhkeréken.
Figyelem! 8 nap múlva zárolhatják a bankszámládat Ajjaj... jajjajjajj..!..
Kína árnyékában: miért tüntetnek milliók az utcákon? A relatív függetlenséget élvező Hongkongban elszabadultak az indulatok, miután egy új törvénytervezetben a kormányzótanács megkönnyítette volna a kiadatást. Mi folyik az utcákon? Mit lépett a kormányzó? Rövid videóban foglaltuk össze a legfontosabb eseményeket.
2020-ra csődbe mehet az osztrák hadsereg a védelmi miniszter szerint Az osztrák hadsereg leállásával fenyeget a védelmi miniszter, hogy több pénzt kapjanak.
Standard kategóriás lett a Futuraqua T kategóriából Standard kategóriába sorolta a FuturAqua törzsrészvényeit a BÉT. A tőzsde a kibocsátó 2019. június 13-án benyújtott kérelmének tett eleget. Amikor egy tőzsdei cég a részvénysorozának...