Ő a magyar Havas Jon - Ennyire hasonlít a Trónok Harca sztárjára

Noszály Sándor szerint fiatalkori fotóján kiköpött Havas Jon volt.

2019. április 15. 19:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A Centrál Színház színészeit a Trónok harca szereplőivé maszkírozták A Centrál Színház a Westerosi Nyári Játékokra készül.

Soha annyi Emmy-díjra nem jelöltek még tévét mint az HBO-t 137 jelölést kaptak, ebből a Trónok harca záróévada 32-t, a Csernobil 19-et. A Netflix 117 nevezésnek örülhet.
Nemcsak a Trónok harca-társas szakíthat szét barátságokat, hanem egy szívószál is A július a műanyag nélküli életé. De miről szól igazán ez a kihívás, és mit tegyünk, ha mondjuk éppen a piacon nem hagyják, hogy teljesítsük a feladatot?
Izgalmas infók derültek ki az új Trónok harca sorozatról Maga az író, George R.R. Martin árulta el a részleteket!
A Trónok harca egyik legkedveltebb szereplőjének őse is szerepel majd az előzménysorozatban George R. R. Martin izgalmas részletekkel örvendeztette meg a kíváncsi rajongókat.
Rémfarkasok és Starkok is lesznek a Trónok harca előzménysorozatában George R. R. Martin a legutóbbi interjújában megosztott néhány információt a sorozattal kapcsolatban.

Így készült a Trónok Harca faliszőnyege
Elkelt a Trónok harca Sansája most már fotónk is van róla Sophie Turner és Joe Jonas immáron házastársak.
Férjhez ment a Trónok harca Sansája - Álomszép menyasszonyi ruhában mondta ki az igent Sophie Turner és Joe Jonas megosztották az első esküvői fotót.
A Trónok harca Éjkirályáról neveztek el egy új gyapjaslégyfajtát A Trónok harca főgonoszáról, az Éjkirályról kapta a nevét egy új gyapjaslégyfajta, ami a kutatók szerint nagyjából ugyanígy viselkedik, mint a sorozatbéli karakter.
A Trónok harca főgonoszáról kapta a nevét egy új gyapjaslégyfajta
Elkészült a Trónok harca szegedi különkiadása