A terrorizmus és a migráció miatt hosszabbítja meg a határellenőrzést Norvégia

A bevándorlási miniszter szerint az elsődleges cél az ország védelme.

2019. április 15. 20:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Állandó tárgyalóbizottság alakul a kormány és az ellenzék között Venezuelában Állandó tárgyalóbizottság megalakításában állapodott meg a venezuelai kormány és az ellenzék a politikai rendezést célzó tárgyalásuk csütörtöki fordulóján - közölte a felek között közvetítő Norvégia k...

A következő megálló: Norvégia Folyamatosan emelkedik azoknak az utazóknak a száma, akik egy hajóúton szeretnének kikapcsolódni mondta a Jet Travel termékmenedzsere. Tóth Zsuzsanna szerint az üdülésnek ez a formája több olyan előn...

Friss hírek
Új négycsillagos hotel nyílt Budapesten Megnyitott a Barceló Budapest, a mintegy 15 milliárd forintos beruházással kialakított négycsillagos hotelt a világ 22 országában több mint 250 egységgel rendelkező Barceló csoport üzemelteti - közölte a fejlesztő Sunbelt Csoport az MTI-vel kedden.
A cenzor mostan buzizik
Karma - hitrendszer, félreértés, valóság, kelet, nyugat
Szextippek: Amilyen az arca, olyan az ágyban!
Ujhelyi megfenyegette Ursula von der Leyent Az MSZP bukott kampányfőnöke és egyetlen EP-képviselője Facebook bejegyzésében beleszállt Ursula von der Leyenbe, aki szerinte narancsszemüveget hord és nyilván Orbán zsebében van.
Az ollózókirály robotember nem játszik többé Több gólt lőtt a Premier League-ben, mint Fernando Torres vagy Ronaldo, több gólpasszt adott, mint Paul Scholes. Mégsem ismerték el soha úgy, mint kellett volna. Pedig még humora is van. Visszavonult a futballklasszis Peter Crouch.

Draugen teszt A Red Thread Games összerakta az idei év eddigi legjobb sétaszimulátorát, amely a műfaj keretei közt szinte minden szempontból kimagasló lett. Irány Norvégia, ahol egy rejtélyekkel teli nyomozás során...
Sony Alpha sorozat instagramos állatportréfotó-pályázat A Sony Europe B.V. instagramos állatportréfotó-pályázatot indított a Sony á sorozatú fényképezőgépek felhasználóinak a következő országokban: Ausztria, Belgium, Bulgária, Csehország, Dánia, Egyesült ...

Top hírek:
Bolsonaro a saját űrügynökségének sem hiszi el, hogy gyorsabban pusztítják az őserdőket, mióta ő az elnök Berendelte az intézmény vezetőjét.
Két atomerőműben is reaktorokat kellett leállítani Oroszországban Mindez egy héten belül történt.
A meddőség a férfiaknál is ugyanolyan esélyű, mint a nőknél A meddőség minden negyedik házaspárt érint Magyarországon mondta Ratkó Tünde szülésznő szombaton az M1-en.
Fölényes győzelemmel nyolc közé jutott a női vízilabda csapat A magyarok 17-6-ra verték Új-Zélandot, de hétfőn egy nagyobb falat következik az elődöntőbe jutásért.
Évek óta lejárató kampány folyik a magyarok ellen Ukrajnában Előrehozott parlamenti választásokat tartanak vasárnap Ukrajnában, ami nagyban befolyásolja a kárpátaljai magyar közösség helyzetét.
Komoly terrorkészültséget váltott ki egy telefonbeszélgetés Rómában Egy 27 éves szíriai férfi után indítottak hajtóvadászatot az olasz fővárosban.