Macron: Gondoljunk minden katolikus emberre

A francia elnök reagált a Notre-Dame lángolására.

2019. április 15. 20:26

A cikk folytatása...Friss hírek
116-szor nézte meg egy ember moziban a Marvel Kapitányt Megdöntötte a Guinness-rekordot.
Az Asos ruhamárka milliárdos vezérének három gyereke is meghalt Srí Lankán Húsvéti nyaraláson voltak.
Mbappé nemet mond Zidane-nak Nem akar a Real Madridba igazolni
Nyolcvan éven át mérgeztek minket tudatosan A benzin ólmozása egyszerű alkohollal kiváltható lett volna, ám literenként egy centért, és az iparág feletti kontrollért cserébe az olajipar a már akkor is méregként ismert ólmot választotta.
Ennél a Pumánál soha, senki nem csinált menőbb edzőcipőt
Bejelentették, kik lehetnek a Srí Lanka-i merényletek felelősei Egy Srí Lanka-i iszlamista csoport, a Nemzeti Tovfik Dzsamaat követte el a több mint 290 halálos áldozatot követelő húsvétvasárnapi támadásokat - jelentette be Radzsita Szenaratne helyi egészségügyi miniszter hétfőn. A három templom és három luxusszálló ellen egy időben elkövetett támadásokban részt vevő hét öngyilkos merénylő mindegyike Srí Lanka-i állampolgár volt.

Ismét felmászott egy felhőkarcolóra a francia pókember - VIDEÓ A Notre Dame megmentésére gyűjt.

Top hírek:
A véres konfliktusok megállítását kérte a pápa Urbi et Orbi üzenetében Ferenc pápa együttérez a Srí Lanka-i áldozatokkal.
Békésen szerelte a családi parabolaantennát, amikor lelőtték nyílpuskával Éjszakai vadászok lehetnek a nem mindennapi wales-i eset elkövetői.
Játék nélkül is bajnok a PSG A párizsi csapat este kilenc órától már tét nélkül fogadhatja a Monacót.
Új elnöke lesz a Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének A Magyarnóta Szerzők és Előadók Országos Egyesületének közgyűlése személyi kérdésekben döntött április 17-én olvasható az egyesület közleményében.
Folytatódik a veszélyeztetett növényfajok fennmaradását biztosító program a Pilisi Parkerdőben A botanikusok és erdészek közös célja, hogy a füvészkertbe telepített fajok stabil populációt hozzanak létre.
Kétszáz fölé emelkedett a halálos áldozatok száma Srí Lankán A halottak közt holland, kínai, török és portugál állampolgár is van.