Hosszú Katinka letarolta Svédországot

A zárónapon is jött az aranyérem.

2019. április 15. 20:41

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kivédhetetlen veszélyre figyelmeztet Hosszú Katinka beosztottja A közlekedési balesetek után a második leggyakoribb halálozási ok a vízbe fulladás a gyermekek 15 éves életkoráig.

Hosszú Katinka nagy pofont kapott, de jól jött neki Alighanem a világbajnoki mezőny fogja emiatt megszívni.
Elképesztő átalakulás - A sztárok közösségi oldalain is végigsöpört az öregítő app A korosító vonaton nincsen fék. Ráncosította magát: Hosszú Katinka, Istenes Bence, sőt még Gordon Ramsay is.
Svédország éjszakai vonatokkal harcolna a károsanyag-kibocsátás ellen A vasúti közlekedés alternatívát nyújthat a légi közlekedéssel szemben.
Hosszú Katinka üzent, nagy út előtt áll Közösségi oldalán posztolt fotót kedd délelőtt a háromszoros olimpiai bajnok úszónő.
Svédország gyászol a történelmi légi katasztrófa láttán Ejtőernyőzni indultak, gépük az Ume folyóba zuhant, miután az vészjelzést adott le.

Svédország egyévnyi szén-dioxid-kibocsátásának felel meg az északi-sarkvidéki bozóttüzek emissziója Júniusban a tüzek során 50 megatonna szén-dioxid került a légkörbe.
Történelmi aranyéremre is van esély a vizes vb-n Rasovszky Kristóf hosszú távon írhat történelmet, Hosszú Katinka továbbra is favorit. Milák Kristóf berobbanhat. De mi lesz a pólósokkal? Dél-Koreában mindjárt kezdődik a vb.
Hosszú Katinka végre megkapta, amit annyira szeret Szingapúrban készül a vizes-világbajnokságra Hosszú Katinka.
Mit tudnak a svédek, amit mi nem? 2019. júniusában a világ egyik legszebb arcát mutatja Svédország. Este fél tízkor a nap még előbújik a felhők közül, Stockholm teraszain elégedetten söröznek és - elsőre meglepődtem - pezsgőznek az...
Svédország nyolc év után végzett a dobogón a női vb-n Az idei torna bronzmérkőzésén Angliát győzték le 2-1-re.
Hatvan alkalommal rótta a hosszakat Hosszú Katinka mellett a tini úszótehetség Komoly tempót diktált neki a világklasszis. Vajon hogy bírta?