Meghatározhat egy bajusz egy egész F1-szezont?

A Ferrarinál sem az autóval, sem a személyzetben nincs rendben valami, a pilóták között is élesedik a helyzet. Az új főnök egy mérnök, aki mintha a Ferrari-kézikönyvből akarna menedzselni. Podcast.

2019. április 15. 21:25

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rosberg szerint a Ferrari rossz felé indult Három F1-es futam után úgy fest, hogy aerodinamikailag már most megelőzte a Ferrarit a Mercedes és így látja a helyzetet Nico Rosberg, a sportág 2016-os világbajnoka is.

Leclerc megérti a Ferrari döntését Charles Leclerc kénytelen volt elengedni csapata utasítására Sebastian Vettelt, ami a dobogójába került. A monacói pilóta megmagyarázta a helyzetet, és elfogadta a Ferrari álláspontját.
Kínai Nagydíj - A rajtrács A Formula-1 történetében mindössze másodszor fordul elő, hogy tökéletes sorminta rajzolódik ki a rajtrácson az első tíz pilóta esetében. A két Mercedes az első sorban, mögöttük pedig a két Ferrari.
Kínos hiba miatt hagyta ki az első edzést Antonio Giovinazzi Rosszul építették be a Ferrari-motort az Alfa Romeo pilótájának autójába.
Ezért szegült ellen Leclerc a Ferrari utasításának Bahreinben A Ferrari pozíciója tartására szólította fel a versenyt majdnem megnyerő monacóit Bahreinben, aki ennek ellenére megelőzte csapattársát a futam korai szakaszában - a pilóta most elmagyarázta, miért te...
Az új Ferrari-pilóták látványát azért még szoknunk kell Parc Fermé: Az új Ferrari-pilóták látványát azért még szoknunk kell

Ferrari 1-2-ből Ricciardo-parádé és Vettel-rémálom: ez történt a tavalyi Kínai Nagydíjon Parc Fermé: Ferrari 1-2-ből Ricciardo-parádé és Vettel-rémálom: ez történt a tavalyi Kínai Nagydíjon
A Ferrari ezzel a videóval bizonyítja, hogy még a tésztagyúrástól is kirázhat a hideg, ha elég jó zenét teszünk alá Parc Fermé: A Ferrari ezzel a videóval bizonyítja, hogy még a tésztagyúrástól is kirázhat a hideg, ha elég jó zenét teszünk alá
Binotto vezetése alatt nincsenek szidalmak Az idei évtől friss, kevésbé feszült légkör szállt a Ferrari F1-es csapatára. Újdonsült csapatfőnökük az előző vezetéssel ellentétben sokkal lazábban kezeli, ha valami rosszul sül el.
Ferrari: Hosszú még a listánk... Mattia Binotto szerint rengeteg dolgot kell még tisztázni a 2021-es szabályokkal kapcsolatban, de meglehetősen optimista, úgy véli, hogy úgyis megtalálják a megfelelő megoldást.
Soha nem látott hiba miatt lassult le Leclerc a Bahreini Nagydíjon A Ferrari átvizsgálta az F1-es kocsi motorját, rövidzárlat okozhatta a teljesítménycsökkenést.
Így mutatta be Schumacher 15 éve a Ferrari jelenlegi csapatfőnökét