Erdő Péter szolidaritását fejezte ki a párizsi érseknek

Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek szolidaritásáról biztosította a párizsi érseket és a francia katolikus közösséget a Notre Dame székesegyházban kitört tűzvész miatt hétfő este.

2019. április 15. 22:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A méltóság minden embernek önmagáért adatik meg Isten, aki bölcsességében megalkotta az embert, azt akarja, hogy boldogok legyünk – mondta Erdő Péter bíboros, esztergom-budapesti érsek az M1 aktuális csatornának adott, vasárnap este sugárzo...

Erdő Péter: A méltóság minden embernek önmagáért adatik meg A bíboros exkluzív interjút adott az M1-nek.
Erdő Péter: Jézus győztes, és mi a győztesekhez tartozunk "A kereszténység elleni erőszak és gyűlöletkeltés aggodalommal tölt el minket, de a szívünk mégis tele van reménnyel és örömmel."
Erdő Péter: A szeretet nem csak érzelem Annak szóban és cselekedetben is meg kell nyilvánulnia.

A főparancsnok a prímás érseknél - történelmi jelentőségű Hivatalos látogatást tett Korom Ferenc altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnoka Erdő Péter bíboros, prímás budapesti hivatalában
Erdő Péter bemutatta Rómában a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus programját A kongresszus vezető témái a szolidaritás és a népek közötti barátság lesz.
Notre-Dame: sorsdöntő lehet a következő egy-másfél óra a tűzoltósági szóvivő szerint A székesegyház szóvivője szerint semmi sem fog megmaradni a födemből.
Ismét felmászott egy felhőkarcolóra a francia pókember - VIDEÓ A Notre Dame megmentésére gyűjt.