Nagy László bekerült a kézilabda-szövetség elnökségébe

A Veszprém klasszisa szakági alelnök lett.

2019. április 17. 16:45

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Ezért váltották le a kézilabda-válogatott szövetségi kapitányait Nagy László, a szövetség szakmai alelnöke nyilatkozott a kapitányváltásról.

Nagy László kiadta a jelszót: stabilitás, erőnlét, önbizalom Több jelölt közül választották ki a magyar férfi kézilabda-válogatott új szakmai stábját. Gulyás István szövetségi kapitány elmondta, hogy a csapat gerince megmarad, de felveszik a kapcsolatot azokkal...
Nagy László: Mindenki más többre tartja a kézilabdánkat, mint mi magunk A szövetségi kapitányi kérdésben még türelmet kért.
Nagy László rögtön kiszúrta, mi a hiba a válogatottnál Kapitánykérdésben még türelmet kér a szövetség új szakmai alelnöke. Erőnlétben változást akar.
Nagy Laci lesz a kézikapitány? Minden idők egyik legjobb magyar kézilabdázója, Nagy László lehet férfi kézilabda-válogatottunk kapitánya a spanyol Chema Rodríguez társaságában.
Nagy László: Ez az én harmincnyolc évem feketén-fehéren A 209-szeres válogatott kézilabdázó ikon élettörténete egyes szám első személyben.

Most is használják Veszprém titokzatos bunkerét, ahová a nyilasok a Szent Koronát rejtették 1944 novemberében a Szálasi-kormány egy veszprémi, földalatti bunkerbe menekítette a koronaékszereket, a Szent Jobbot és a Magyar Nemzeti Bank 30 tonnás aranykészletét. A bázis azóta is védi az ország...
Veszprém Rali Megjutalmazzák az életmentő hősöket Már szinte minden autósport fanatikus hallotta a hírt: a Veszprém Ralin súlyos balesetet szenvedett egy versenyzőpáros. A baj lehetett volna nagyobb is, ha két, magát abszolút nem kímélő fanatikus szu...
Halálos motorbaleset történt Személygépkocsival ütközött és meghalt egy motoros kedden Pápán - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.
Megműtötték a navigátort, akit a nézők húztak ki a lángok közül a Veszprém-ralin Férje azt írta, hogy nincs belső sérülése, és a gerince sem sérült, nemsokára megint mosolyogni fog.
Lángra kapott autóból mentettek versenyzőket nézők a Veszprém-ralin A fák közé hajtó autó navigátora beszorult, vezetője összeesett a kocsi mellett.
Labor nincs, de a Veszprém megyei kormányhivatal úgy tesz, mintha minden rendben volna A kormányhivatal rövid válasszal elintézte, hogy nem tudja elvégezni a kórházi ellátáshoz kötődő mikrobiológiai labormunkákat, mert nincs rá elég ember. A Miniszterelnökség két napja nem válaszol arr...