Kipucolják a bélrendszert, és 100 kalória sincs bennük: salaktalanító nassolnivalók

Tízóraira, uzsonnára is ideálisak, hiszen sokáig nem éhezel meg tőlük, mégis felpörgetik a fogyást.

2019. április 18. 9:16

A cikk folytatása...Friss hírek
Újabb játszótér épült fogyatékos és egészséges gyerekek számára Miskolcon A fogyatékossággal élő és ép gyermekek közös időtöltését lehetővé tevő játszóteret avattak fel, hatalmas támogatással.
Csak a sasszeműek szúrják ki - Te megtalálod ezeket a képeken? Csak az igazán profik veszik észre.
Fürdőruhában kapták le - Így néz ki Margot Robbie teste Photoshop nélkül Egészen elképesztő.
Fontos üzenete van a kutatók szerint a reggeli rosszullétnek terhesség alatt A legtöbb kismama életét megnehezítik a reggeli rosszullétek, egy friss kutatás szerint azonban a tünetek jót jelentenek.
Palik már készül a választásokra Komoly szerepben láthatjuk Palik Lászlót: élőben közvetíti az európai parlamenti választásokat vasárnap este a TV2 -n.
Így készül a legfinomabb gombapaprikás mind a tíz ujjad megnyalod utána Mutatjuk azt is, milyen nokedli passzol hozzá.

Top hírek:
A homoktövisolaj nemcsak a ráncokat tünteti el - Erőteljes, látványos hatásait kevesen ismerik Látványos változásokat eredményez a bőrön, és több zavaró problémára is megoldást nyújt.
Melyik keresztnév jelenti, hogy medvebocs? Gyermeked neve is lehet Minden keresztnévnek van valamilyen különleges jelentése. Tudod, melyiknek micsoda?
Csődeljárás elé néz Jamie Oliver étteremhálózata Csődeljárás elé néz az egyik legnépszerűbb, televíziós műsorairól világszerte is ismert brit sztárséf, Jamie Oliver étteremhálózata és az egyik legnagyobb brit acélipari vállalat, a British Steel. A két cég nem kis részben a brit EU-tagság megszűnésével (Brexit) járó bizonytalanságokat tartja felelősnek a pénzügyi nehézségekért.
400 °C-os láva ömlött a városra, 1700 évre konzerválta Herculaneumot A csaknem 2000 éve lakatlan szellemváros ma is jó állapotban van.
Csúnya szakítás: a Trónok harca szerelmespárja nem volt hajlandó együtt forgatni Lena Headey és Jerome Flynn látni sem akarják egymást a szakítás óta.
Így változik meg a testbeszéd, ha elmúlt a szerelem - 9 mozdulat, ami a szakítást jelzi előre A másik mozdulatai könnyen elárulják, ha meggyengültek vagy elmúltak az érzései: a testbeszédszakértők szerint ezek utalnak a közelgő szakításra.