Durván drágult a sör Németországban

Csütörtökön derült ki, hogy Németországban tavaly az inflációt jóval meghaladó mértékben drágult a sör.

2019. április 18. 11:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Szabadon engedtek egy szélsőséges iszlamistát Németországban Ráadásul még le sem kellett töltenie teljes egészében a rá kiszabott börtönbüntetést. Sven Lau dzsihadistákat toborzott Szíriába, valamint finanszírozta az egyik terrorszervezetet.

Növekszik a feszültség: sorra hagyják el a NATO-s kiképzők Irakot Németország és Hollandia is bejelentette, hogy felfüggesztik az Iszlám Állam elleni nemzetközi koalíció kötelékében végzett iraki kiképző műveletének felfüggesztését, miután az amerikai...
Egyre rejtélyesebbek a nyilakkal elkövetett gyilkosságok Németországban Újabb két áldozatot talált a rendőrség.
Újabb két halottat találtak Németországban a nyílpuskával agyonlőtt trió után, egyre titokzatosabb az év horrorsztorija Már öt áldozat testét találták meg. A középkori szerepjáték lehet a ludas?
Nőmozgalom alakult a migránsbűnözés megállítására Németországban Az M1 exkluzív interjút készített a szervezet alapítójával.
Németországban megbüntetnék azt, aki a muszlim gyerekekre kényszeríti a ramadánt Hessen tartomány igazságügyi minisztere, Eva Kühne-Hörmann törvényileg szabályozná, hogy a muszlim gyerekekre senki se kényszeríthesse rá a ramadánt.

Már Németországban is elhallgattatnák az egyetemisták a nekik nem tetsző előadókat Ez a fajta hiszti eddig csak az Egyesült Államokban és Kanadában volt igazán jellemző, ám sajnos Európában is kezdi felütni a fejét.
Nagy a baj, nincs elég dolgozó Németországban A német szövetségi kormány egyértelműen elkötelezi magát az Európai Unión kívülről származó képzett munkavállalók bevándorlása mellett - mondta Horst Seehofer szövetségi belügyminiszter csütörtökön a....
A ramadán miatt elmarad egy iskolai fesztivál Németországban Egy aschaffenburgi iskola úgy döntött, hogy a ramadán miatt elhalasztja az iskolai fesztivált.
Átadták Németország első villamosított autópályáját Áramszedővel tankolhatnak a kamionok.
Etetési időben ment be két oroszlánhoz egy gondozó Németországban, súlyosan megsebesítették A férfi valószínűleg a kerítéseket akarta ellenőrizni a szombat reggeli nyitás előtt. A csodával határos módon túlélte a támadást.
Olaf Latzel: Semmilyen közös pontunk nem lehet az iszlámmal A brémai lelkipásztor az M1-nek adott exkluzív interjút. Szerinte ma más ideológiát és vallást követnek az emberek Németországban.