Csisztu Zsuzsa felnyomta Farkas Timit a YouTube-nál, leveszik a videóját

Csisztu szerint a 18 éves lány megsértette a személyiségi jogait.

2019. április 18. 13:46

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kitört a fegyenclázadás, a Facebookot, a Google-t és a YouTube-ot is blokkolta Tádzsikisztán A tádzsik hatóságok blokkolták a hozzáférést az összes nagy keresőoldalhoz, amire még nem volt példa jelentette kedden a TASZSZ orosz hírügynökség, amelynek több telekommunikációs vállalat is megerő...

Egyre többen tanítják a Youtube-on, hogyan tartsd a nyelvedet, hogy megváltozzon az arcod formája A mewingot először csak incelek csinálták, de most már youtuberek magyaráznak a megfelelő nyelvtartásról. Ártani biztos nem árt, de arra sincs bizonyíték, hogy működne.
A Google elveszi az Androidot a Huaweitől Trump tiltólistára tette a kínai céget, most pedig úgy néz ki, ezentúl nem lesz a mobiljaikon Gmail, Youtube, Google Térkép, és még sok minden.
Bobafett olyan erővel ment neki a magyar szélsőjobbosoknak, hogy a Youtube reflexből letiltotta
14 éves amerikai kislány a szélsőjobb legújabb sztárja A magát komikusnak nevező Soph korábban gamerparódiákkal vált népszerűvé Youtube-on, aztán bevette a piros pirulát, és ma már csak rasszista, nőgyűlölő, homofób tartalmat tol. És imádják.
Brutális! 3 millió feliratkozóját vesztette el a híres YouTube sztár Még Kylie Jenner is kikövette...

Meghalt Guga Zvolenszki Zoltán hobbivideós halálhírét a felesége jelentette be a bánki család közkedvelt Youtube-csatornáján.
A Google adatvédelmi okokra hivatkozva törölte Gulyás Márton rablópártos videóját a Youtube-ról Valaki panaszt tett a cégnél, hogy a beleegyezése nélkül szerepelt a videóban.
Lelőtték a közösségi médiát Kazahsztánban, ne tudjon az ellenzék szervezkedni A Facebookot, a YouTube-ot, az Instagramot és sok helyi portált is elérhetetlenné tettek, miután az ellenzék tüntetéseket jelentett be.
Pikachu, a detektív - igazából nem került fel a teljes film a YouTube-ra A premier előtt még mókáznak a netezők egy kicsit a nézőkkel.
A YouTube ingyenessé teszi a fizetős tartalmait Netflix-trónkövetelő akart lenni a videómegosztó, de mégis inkább a reklámmal megszórt ingyenes változatra vált.
A Video Infó 1 csatorna épp megmenti a magyar YouTube-os kultúrát Elek Zoltán úgy megérkezett erre a platformra, mint kevesen.