5230 ember meggyilkolása miatt emeltek vádat egy volt náci táborőr ellen

A most 92 éves férfi a stutthofi koncentrációs táborban szolgált őrként.

2019. április 18. 14:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Merkel és Macron szerint itt az idő az ukrajnai helyzet rendezésére Zelinszkij beiktatása után gesztusokat várnak Putyintól.
Törvénybe iktatná az abortuszhoz való jogot Joe Biden Az USA több államában az abortuszt szigorító törvényeket fogadtak el.
Elítéltek egy orosz bérgyilkost, aki tévedésből rossz embert ölt meg A férfi egy vállalkozó meggyilkolására kapott megbízást, de helyette egy autószerelőt lőtt le.
Ne terheljük vitákkal a kampányt, mondta az államtikár Bevándorlásról, kettős mércéről beszélt az uniós ügyekért felelős államtitkár Brüsszelben. Takács Szabolcs szerint a magyar jogállamiság rendben van.
A bevándorlásellenes párt győzelme hallatán több menekült is megpróbált végezni magával Az ausztrál menekülttáborokban okozta a legnagyobb sokkot Scott Morrison meglepetésgyőzelme.
Egy áldozat özvegye 276 millió dollárra perli a Boeinget A kereset szerint a repülőgépgyártó nem ismertette rendesen a 737 MAX 8 szoftvereit.

Top hírek:
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraelilengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyelizraeli kapcsolatok, a legújabb botrány amiatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két ország közti vita évek óta tart, az alaphangot a 2018-ban életbe lépett lengyel holokauszttörvény határozza meg, és az utóbbi hetek varsói nacionalista tüntetései árnyalják.
Egy áldozat özvegye 276 millió dollárra perli a Boeinget A kereset szerint a repülőgépgyártó nem ismertette rendesen a 737 MAX 8 szoftvereit.
Kiborult a bili: már mindenki láthatja, hogyan működik az Orbán-rendszer Orbán Viktor kedélyesen elvicceli a Strache-botrányt, a médiája pedig addig lúgozza a sztorit, hogy a volt osztrák alkancellár a végén már nem áruló, hanem áldozat lesz. Heinz-Christian Strache pártja, az Osztrák Szabadságpárt (FPÖ) is ezzel játszik, miközben próbálja személyes baklövésként beállítani a történteket, csak kérdés, milyen sikerrel.
Hajdu Nóra: Európa és a világ Körülöttünk nagyvadak készülődnek. Az unió még az érdekeit sem fogalmazta meg.
Gyengül Putyin hatalma, győzelmeket aratnak a helyi lázadók Oroszország vidéki városaiban megjelentek azok az önálló civilszervezetek, amelyek nem félnek kiállni jogaik mellett, és az utóbbi időben többször visszavonulásra késztették a keménykedő rendfenntartó erőket.
Szlovénia nyilvános pályázat útján keres titkosügynököket Hét üres helyre lehet pályázni.