Dúró Dóra új Trianontól retteg a cigányok miatt

A sok gyerek miatt munkához kötnék a családtámogatást.

2019. április 18. 14:54

A cikk folytatása...Friss hírek
Ez aztán a feltámadás: döntős lett a legrosszabb csapatból A St. Louis 1970 óta először játszhat Stanley-kupa-döntőt.
Keresik azt a kék BMW-s motorost, aki látta a keddi villamosmegállóban történt tragédiát A Zsigmond téren gázolták halálra egy asszonyt.
A magyar felsőosztálynak egyre jobban tetszene egy diktatúra Egy frissen megjelent kutatásból úgy látszik, mintha két párhuzamos ország létezne egymás mellett, annyira eltérően ítélik meg kormánypártiak és ellenzékiek az ország helyzetét.
Verekedés közben kést rántott, mire a másik előhúzott egy bárdot
Rá sem lehet ismerni a Trónok harca sztárjára Csekkold a képet az átalakulásáról!
Mindenkit átvernek - Ha ilyen üzenetet kapsz a Facebooktól, ne dőlj be! Sokakat megtévesztett már a csalás.

Top hírek:
Erődemonstrációnak kevés volt Toroczkai tüntetése, de a hangulat utána is feszült volt Kevesebb, mint 500 ember ment el a törökszentmiklósi tüntetésre, ahová több ellentüntető csoport is érkezett. A tüntetésnek fél 9-kor lett vége, a tüntetők nagy része együtt hagyta el a helyszínt, a romák lakta részt egy időre lezárta a rendőrség. Elterjedt, hogy néhány tüntető mégis a helyszínre megy, a hangulat fél 10 fele nyugodott meg.
Egy köpés mutatta meg, milyen most az izraelilengyel viszony Lefelé haladó spirálba kerültek a lengyelizraeli kapcsolatok, a legújabb botrány amiatt robbant ki, hogy egy 65 éves izraeli polgár leköpte Lengyelország Izraelben akkreditált nagykövetét. A két ország közti vita évek óta tart, az alaphangot a 2018-ban életbe lépett lengyel holokauszttörvény határozza meg, és az utóbbi hetek varsói nacionalista tüntetései árnyalják.
Egy áldozat özvegye 276 millió dollárra perli a Boeinget A kereset szerint a repülőgépgyártó nem ismertette rendesen a 737 MAX 8 szoftvereit.
Ismét tudja fogadni a Mol, újra jön az olaj a Barátság vezetéken A Mol újra kész fogadni a kőolajat.
Stoiber szerint Kurz meg fog erősödni a következő választásokon A korábbi bajor miniszterelnök szerint a kancellár helyesen jár el.
Egy fotós csaj száz menekült férfival a susnyásban A 2015-ös menekültválság és a folyamatos készenlét néha ijesztő, máskor abszurd helyzeteket produkált a határon. Íme néhány.