Azért ez elég ijesztő: el sem hiszed, mi mindent tud rólad a telefonod

Lassan már beszélni is tud....

2019. április 19. 14:30

A cikk folytatása...Friss hírek
100 ezer hektáron folytatódik a szúnyogirtás Ezen a héten több mint 100 ezer hektáron folytatódik a szúnyogirtás, az ország 418 településén, valamint négy Budapesti kerületben - tájékoztatta a program végrehajtásáért felelős Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság helyettes-szóvivője hétfőn az MTI-t.
Kína tovább fokozza olaj- és földgáztermelését Kína az idén is növelte olajtermelését, és termelő-beruházásai fokozásával a kitermelés további emelését készíti elő.
Kitartóan menetelt a Citigroup A vártnál jobb második negyedévi eredményt mutatott be.
Elenyésző a mozgolódás New Yorkban Minimális elmozdulással álltak a New York-i tőzsde irányadó indexei.
Szerdán nagyot ugranak aüzemanyagárak A Mol emeli 7 forinttal a benzin, és 5 forinttal a gázolaj árát.
Alacsony forgalom, laza kapaszkodással A BUX index 25,71 pontos, 0,06 százalékos emelkedéssel, zárt.

Top hírek:
Megnyirbálja az OKJ-tanfolyamokat a kormány 2020-tól kevesebbet indítanak, drágábban.
Ausztrál kutatók az asztma új kezelésén dolgoznak Az asztma okait célzó új kezelést fejlesztenek ausztrál kutatók. Az új módszer nem a tüneteket, hanem az azok mögött rejlő okokat kezeli.
Íme öt klímabarát lépés! Az egyre szélsőségesebbé váló időjárás egyértelművé teszi: a klímaváltozás a szemünk előtt zajlik és az életünkre is hatással van. Ez az egyik fő oka annak is, hogy az éhezés világszerte egyre nagyobb méreteket ölt. Az egyre szélsőségesebbé váló időjárás egyértelművé teszi: a klímaváltozás a szemünk előtt zajlik és az életünkre is hatással van.
Bírósági úton akadályozná meg a parlamenti beleszólás nélküli rendezetlen kilépést egy civil aktivista Bírósági úton akadályozná meg egy ismert civil aktivista, hogy a következő brit miniszterelnök a parlament beleszólása nélkül, rendezetlen módon léptethesse ki Nagy-Britanniát az Európai Unióból.
Béremelést kapnak a vasutasok De nem mindenki.
Európa biztonsága forog kockán? Európa biztonsága forog kockán, miután Oroszország kilépett a közepes hatótávolságú nukleáris fegyverek leszereléséről szóló nemzetközi megállapodásból, az INF-szerződésből, és ha Moszkva nem enged, akkor az kevesebb mint egy hónapon belül a szerződés végét jelenti - figyelmeztet a Frankfurter Allgemeine Zeitung című német lap hétfői kiadásában megjelent írásában Jens Stoltenberg NATO-főtitkár.