A Marvel összeszedett mindent, amit tudnod kell a Végjáték előtt

Várod már az új Bosszúállókat?

2019. április 23. 13:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Elképesztő végjáték Moutet és Opelka között A hetedik meccslabda döntött.

John Wick legyőzte a Bosszúállókat A harmadik John Wick-film vetett véget a Bosszúállók: Végjáték egyeduralmának az észak-amerikai mozik jegypénztáránál - írta a Variety.com iparági becslésekre hivatkozva.
Marvel Ultimate Alliance 3 - így kaszabol majd Rozsomák Az ikonikus X-Men karakter sem maradhat ki a buliból.
Filmek készülnek az Atlas Comics képregényekből, de mit is kell tudni erről a kiadóról? A Paramount Pictures fogja adaptálni a veteránnak számító kiadó füzeteit. Egyesek teljesen összemossák az Atlast a Marvel Comicsszal, de ennél jóval bonyolultabb a helyzet.
Miles Morales a Marvel Ultimate Alliance 3-ban A Game Informer srácai már belepillanthattak a júliusban érkező Marvel Ultimate Alliance 3-ba. Most két új gameplay felvételt kaptunk a Switch-exkluzívról, Miles Moralest és Gwandát láthatjuk akció kö...
Marvel Ultimate Alliance 3: The Black Order - most az egyik Pókember akciózik A legújabb gameplay videóban megnézhetjük, hogy milyen lesz a játékmenet Miles Moralesszel.

Újabb elképesztő rekordot döntött meg a Bosszúállók Végjáték Nem lassít a Marvel szuperhősös filmje, most Kínában tarolt egy hatalmasat. A hétvégén újabb 18,3 millió dollárt kaszált a film, ezzel már összesen már több mint 600 millió dollárt szedett ö...
Őrületes végjáték, válasz mindenre - reakciók a Győr BL győzelmére Senki nem tudta legyűrni őket.
Bosszúállók: Végjáték - bekerült egy jelenetsor a végére, de nem maradtatok le semmiről Feldobták kicsit a Végjáték stáblistáját, hogy megpörgessék a Pókember: Idegenben szekerét.
5+1 szuperhős, akiknek megágyazott a Bosszúállók: Végjáték Bár a Végjáték keretet adott a Marvel Filmes Univerzum első három fázisának és több karakter történetszálát is elvarrta, egyúttal előkészítette a terepet több lehetséges új szuperhősnek is.
Ajax - Tottenham 2-3 Drámai végjáték és Moura varázslat Ajax - Tottenham 2-3 Drámai végjáték és Moura varázslat hir bl Bajnokok Ligája Ajax Tottenham Lucas Moura top téma pa...
Marvel Kapitányról kiderült, hogy egy igazi dalos pacsirta Brie Larson közösségi oldalán eresztette ki a hangját, meglepve ezzel többek között Ariana Grandét.