Game over: a Microsoft is megunta a Candy Crush-t

Több tehertől is megszabadulhat a Windows: a májusi frissítés után már nem lesz Candy Crush Saga a gépen, és több előre telepített alkalmazást is el lehet majd távolítani.

2019. április 23. 15:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Már a következő hónapban bemutathatja az új Xboxot a Microsoft Egy új értesülés alapján a júniusi E3 lehet az az esemény, amelyen először árul el részleteket a következő generációs Xboxról a Microsoft.

Megtört a jég Társul a Sony és a Microsoft Megtörtént, amitől a Google félt, veszélyben az Amazon.
Fontos javítást adott ki régi Windowsokhoz a Microsoft A rég nyugdíjazott rendszereket védő biztonsági foltot kézzel kell letöltenünk.
Meglepő együttműködést jelentett be a Sony és a Microsoft Partnerségre lép egymással a konzolpiac két nagy riválisa, a Sony és a Microsoft. A cél: jobb felhőszolgáltatások működtetése.
Kedves ellenségem: összefog a Sony és a Microsoft A két cég többek között a játékkonzolok piacán egymás legendás ellenfele - és pont ezen a piacon dolgoznak majd együtt is. Érdekes húzás, de sejthető, mi adta az ötletet.
Hihetetlen Windows-javítást adott ki a Microsoft Rendkívüli frissítés érkezett az évek óta nem támogatott Windows XP-hez is egy súlyos sebezhetőség kijavítására.

PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack rendszerével a Fujitsu közvetlenül elérhetővé teszi a felhőszolgáltatásokat az ügyfelek környezetében A PRIMEFLEX for Microsoft Azure Stack integrált rendszerrel a Fujitsu ügyfelei akár a telephelyükön futó feladatoknál élvezhetik a számítási felhő reagálókészség, költségszabályozás és gyors ütemű inn...
Hat játéktól búcsúzik az Xbox Game Pass Egyre csak bővül az Xbox Game Pass könyvtára, néha azonban meg is kell válnunk néhánytól, miután lejár a Microsoft és az adott játékok kiadói közti szerződés. Májusban hat ilyen címtől kell elbúcsúznu...
Feltámad egy klasszikus Windows-szoftver, amit egykor imádtunk! A PowerToys segédprogram-csomagról van szó, amelyet a Microsoft most a Windows 10 alatt kelt új életre.
Mesterséges intelligencia írja a Word-dokumentumainkat! A Microsoft új eszköze a fogalmazásban és a csoportmunkában is segít.
Meghajolt a Windows 10-használók akarata előtt a Microsoft Vége az erőszakos frissítések hosszan tartó korszakának.
Frissítést vont vissza a Microsoft Ezúttal egy, az Office csomaghoz kiadott szoftverfolt okozott komoly galibát.