Game over: a Microsoft is megunta a Candy Crush-t

Több tehertől is megszabadulhat a Windows: a májusi frissítés után már nem lesz Candy Crush Saga a gépen, és több előre telepített alkalmazást is el lehet majd távolítani.

2019. április 23. 15:03

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

A legbiztonságosabb helyen tárolt, titkos üzeneteidet és adataidat is ellopja egy újfajta vírus Egy izraeli kiberbiztonsági cég fejlesztett egy programot, amely az Apple, Google, Facebook, Amazon és Microsoft eszközeikről és felhőszolgáltatásaiból képes személyes felhasználói adatokat gyűjteni.....

GC 2019: Tartalmas programmal készül a Microsoft A következő hónapban rajtol el az idei Gamescom, amelytől ezúttal sem marad távol a Microsoft. A konzolgyártó egy különleges Inside Xbox-epizóddal nyitja majd a kölni jelenlétét, amit később egyéb pro...
Új információk a Windows 10 frissítéséről Tisztázta a Microsoft, hogy mi történik, ha a szeptemberben esedékes Windows 10 frissítés telepítését el akarják halasztani a felhasználók.
Mi lett volna, ha a Microsoft fejleszti ki az Androidot? Túl sok gyakorlati értelme nincs a mi lett volna, ha kérdésnek, azonban időnként izgalmas eljátszani a gondolattal, hogyan alakulhattak volna a dolgok, ha más irányba fordulnak. Például ha az Android...
Lecsapott a GDPR: kitiltották az Office 365-öt több német iskolából A Microsoft 2018 augusztusában bezárta a németországi adatközpontját, a hesseni adatvédelmi biztos szerint így már nincsenek biztonságban a gyerekek személyes adatai.
A Microsoft megszabadít bennünket egy hatalmas kolonctól Nemsokára teljesen jelszómentes lesz a Windows 10.

Rejtett adatszolgáltatást indít a Windows-frissítés! A Windows 7 legújabb biztonsági frissítésében telemetrikus elemeket is eldugott a Microsoft.
Így fest a Gears 5 egyik multis térképe A Microsoft és a The Coalition csapatának hála újabb videót kaptunk a Gears 5-ről, mely során ezúttal a Training Grounds elnevezésű pálya kapja a főszerepet. A pálya kipróbálható lesz a hamarosan rajt...
Game over: féltucatnyi játékot tesz elérhetetlenné a Microsoft Game over, pontosabban "internet games over": a Microsoft letiltja játékait a Windows ME-t, Windows XP-t és Windows 7-et futtató gépekről.
Egyre több nagyvállalat cáfol: dehogy viszik ki a termelést Kínából Azonnal reagált a Microsoft azokra a hírekre, hogy azon cégek között lenne, akik kivonulnának Kínából. Nem csupán a redmondiak, más vállalatok is cáfolták ezen értesüléseket.
A Microsoft tagadja, hogy elvinné a gyártást Kínából A redmondi óriáscég egyelőre nem is tervezi hasonló lépést.
Meglepte egy aprósággal a Microsoft a Stranger Things rajongóit Nem új Windows-verziót készített, egész másról szól a Microsoft különös akciója, amelybe akkor kezdtek bele, mielőtt a Netflix egyik népszerű sorozatának új évada adásba került.