Vettel: Egyértelmű, hogy világbajnok lehetek

Bár a 2019-es szezonja gyengén indult és immáron nemcsak Lewis Hamilton, hanem új csapattársa, Charles Leclerc is komoly fenyegetést jelent számára, Vettel úgy érzi, idén világbajnok lehet.

2019. április 26. 6:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Bottas éppen Ocon fenyegetése miatt ilyen jó A tavalyi bukás után mindenki arra számított, hogy Lewis Hamilton idén is leiskolázza Valtteri Bottast, a finn azonban sebességet váltott és komoly fenyegetést jelent. Talán éppen Ocon érkezése miatt?

Alfahímek néznek farkasszemet az élen Bár az F1 élmezőnyében eldőltek az idei erőviszonyok, Alex Wurz szerint izgalmas megfigyelni a csapatokon belül éleződő helyzeteket. Bottas és Hamilton, valamint Vettel és Leclerc párharcára kíváncsi.
Lewis Hamiltonnal együtt szakad meg a szívünk Elképesztő gesztust tett a Mercedes és Lewis Hamilton egy haldokló kisfiúnak.
Te is vettél ilyen cukorkát a gyereknek? Ne csodálkozz, ha nem alszik el A színezék a hibás!..
Tovább tart a Merci-hegemónia Sporttörténeti kuriózum: idén mind az öt futamot a Mercedes pilótái nyerték. Lewis Hamilton 2019-ben már a harmadik sikerét jegyezte.
Leclerc ismét hibázott az időmérőn Baku után Barcelonában sem volt teljesen sima kvalifikációja Charles Leclerc-nek. Ezúttal egy kerékvető babrált ki a monacóival, aki sérült autóval az ötödik rajthelyet tudta megszerezni.

Bottas: Teljesen más az autó a tél óta És ez nem biztos, hogy rossz a Mercedesnek. Valtteri Bottas és Lewis Hamilton is erősnek tűnt a pénteki napot követően, és mindkettőjük szerint működnek a csapat új fejlesztései.
Leclerc: Nem olyan rossz a Ferrari, mint amilyennek tűnik Négy olyan futamon van túl a 2019-es F1-es szezon kezdetén az olasz istálló, amelyek során semmi nem úgy sikerült számukra, mint várták. Charles Leclerc szerint még kár kongatni a vészharangokat, de B...
AFM május: Az 1000. futam hagyatéka Megjelent Magyarország motorsportmagazinjának legújabb száma, benne Sebastian Vettel ferraris jövőjének elemzésével és az F1-történelem legfontosabb mérföldkövével.
Felgyorsította a fejlesztést, új motorral támad a Ferrari Barcelonában Alaposan felpörgette a munkát, és a szezon első négy futamán összeszedett jelentős ponthátrányának fényében már ezen a hétvégén beveti a második erőforráselemeket Sebastian Vettel és Charles Leclerc a...
Hamilton szerint a Ferrari is vb-esélyes Bár nem szerepelt túl jól, és sokszor a taktika miatt alulmaradt az olasz istálló a Mercedesszel szemben, Lewis Hamilton továbbra sem írná le őket a világbajnoki címért folytatott csatában.
Vettel nem tud azonosulni a mai fiatalokkal Közismert, hogy Sebastian Vettel teljesen elzárkózik a közösségi média használatától: egy interjúban kifejtette, miért látja értelmetlennek, hogy akármit megosszon átlagosnak tartott életéről.