A Blues visszaütött Dallasban

Az állás: 2-1 a St. Louis javára. NHL

2019. április 30. 11:24

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Fegyveres ámokfutást rendezett egy náci nőgyűlölő Dallasban A támadásról videó is készült. A terrorista korábban horogkeresztet és incel mémeket posztolt. Ő meghalt, más nem sérült meg.

Kékbe öltözött az NHL A St. Louis Blues idegenben győzte le a Boston Bruinst, ezzel megszerezte története első Stanley Kupáját.
Emily Ratajkowski ezekkel a bikinis fotókkal a Dallasban is szerepelhetne Semmi nem volt még ennyire 70-es évek.
Hetedik mérkőzés dönt a Stanley Kupáról A Boston Bruins idegenbeli győzelmét követően a bajnoki címért való harc végletekig kiélezett lesz. A St. Louis Blues ezzel szemben elpuskázta a lehetőséget, hogy először bajnokok legye...
A Kékek a hatodik mérkőzésen fejeznék be a párharcot A Bocsoknál a negyedik találkozón súlyos arcsérülést szenvedő Zdeno Chara ott lesz a legfontosabb pillanatokban. St. Louis Blues-Boston Bruins, hatodik felvonás.

A frusztráló vereség közben már a szurkolók is egymást verték Karnyújtásnyira a Blues története első bajnoki címétől.
Stanley Kupa-döntő: 43 másodperc alatt sokkolt a megelepetéscsapat A St. Louis Blues története első győzelmét aratta hazai pályán a döntőben.
Elvette a St.Louis a Boston pályaelőnyét A Blues tizenhárom vesztett mérkőzés után először tudott győzni az NHL nagydöntőjében. Ezzel egyenlített a Bruins elleni párharcban.
Rögtön jött a fordítás és a dráma a Stanley Kupa-döntő első meccsén Csak az első harmadban volt esélye a St. Louis Blues-nak.
Történelmet írna a Blues Esélyesebb a Boston.
Rossz vége lett az évtized legjobb sorozatának, vagy csak hisztiznek a rajongók? Amikor elfogyott az irodalmi alapanyag, akkor jött Hollywood, és lett a Trónok harcából sárkányos Dallas. Maratoni podcastban keressük a kreatív mélyrepülés okait - meg azt is, ami jó volt.