Veszélyes ellenfelet kapott a nehézsúly veretlen királya

Joshua először bokszol majd Amerikában, Ruiz Jr pedig élete meccsére készülhet.

2019. május 1. 16:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Demeter Szilárd ír könyvet Little G. Weevil életéről Az Amerikában befutott magyar zenész egy atlantai, székely ismerősén keresztül talált rá a PIM főigazgatójára.

Bűnfigyelő appok konzerválják a rasszizmust Egyre népszerűbbek Amerikában a helyi bűnözést követő közösségi appok, amikkel az emberek gerjeszthetik a saját félelmeiket és szemmel tarthatják a szomszédot. Na meg a gyanús feketéket.
Megfojtottak egy terhes nőt, majd kivágták méhéből a gyermekét Amerikában A nő testét eltűnése után három héttel találták meg, három embert őrizetbe vettek.
Kitiltott a Facebook egy izraeli céget, amely világszerte hamis hírek terjesztésével segített politikai pártoknak Afrikában, Ázsiában és Dél-Amerikában is tevékenykedett a magát tanácsadócégként hirdető vállalat.
Mélypontra süllyedt a születések száma Amerikában A gazdasági fellendülés ellenére harminckét éves mélypont az Egyesült Államokban.
Hajdu Szabolcs: A függetlenség létkérdés, és hajlandó vagyok megfizetni az árát Két filmjével is eljutott az Oscar előszobájáig, a súlyos témák mindig eléje gurulnak. Családjával szerencsét próbált Amerikában, ahol megtapasztalta, mennyire fontosak a gyökerek. Itthon egy kudarc ...

Dél-Amerikában sajátította el a gerillahadviselést az Olaszországot egyesítő Garibaldi 159 éve, 1860. május 11-én szálltak partra Szicíliában Giuseppe Garibaldi vörös inges önkéntesei, a marsalai ezrek, ezzel megkezdődött az egységes Olaszország megteremtéséhez vezető felkelés.
Vették a magyar blue chipeket - Csak a Richter lógott ki a sorból Pénteken folytatódott az esés Amerikában annak hatására, hogy felerősödtek kereskedelmi háborús félelmek a befektetők körében. Ez kedvezőtlenül hatott a nyugat-európai részvényindexek teljesítményére....
Jobb bérekért sztrájkoltak az Uber-sofőrök Amerikában Munkajogokat és magasabb béreket követeltek.
Meglett a Stonehenge évtizedek óta elveszettnek hitt darabja Amerikában volt.
Andy Ruiz Joshuának: ne becsüld le ezt a kis dagadékot Óriási lehetőség hullott Andy Ruiz Jr. ölébe, aki a doppingszerekkel megfogott Jarrell Millert fogja helyettesíteni június 1-én, a nehézsúlyú WBA/IBF/WBO bajnok Anthony Joshua ellenében. Ruiz offenzív...
A Trump-hatás: egyre kevesebb a munkanélküli Amerikában A vártnál nagyobb mértékben nőtt a foglalkoztatottak száma, a munkanélküliségi ráta pedig közel öt évtizedes mélypontra süllyedt áprilisban az Egyesült Államokban.