Ezúttal nem ideális ívekhez, hanem egy kölyökmacska megmentéséhez kért segítséget Norbitól Szomszéd Lali

A formula.hu birtokába jutott a kétszeres Európa bajnok, hatszoros magyar bajnok Kiss Norbi és a Gender Racing Team fiatal formaautós tehetségének, Szomszéd Lalinak a magánlevelezése, amelyből kiderül: Lali, aki egyik példaképének tekinti Norbit, ezúttal nem kanyartechnikáról, ívekről, vagy kigyorsításról, kér tanácsot, hanem egy néhány hetes kölyökmacska életének megmentéséhez kér segítséget.

2019. május 3. 12:20

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Rubint Réka Siófokon lett szerelmes Tornázás közben, a színpadon látta meg először Schobert Norbi Rubint Rékát. Jövő hétvégén tizenkilenc év után erre a helyszínre tér vissza a háromgyerekes édesanya.

Schobert Norbi: Soha többé fapados! A fitneszgurunak jólesik a Wizz Air bocsánatkérése, de a történtek után többé nem veszi igénybe a fapados légitársaságok szolgáltatásait.
Bezár a bazár! - 2019.07.09. - 1. adás A Bezár a bazár! kedd esti adásában elsőként Norbi és Gergő próbált szerencsét, ám már az első forduló során nehézségekbe ütköztek. Később a hamarosan szülőkké váló Szandra és Krisztián próbálkozott m...
Emlékeztek még? - Schobert Norbi néha kiakadt a forgatások alatt Talán a legemlékezetesebb és legfelkavaróbb jelenet volt az, amikor Norbi magából kikelve tépte le mikroportját alvóhelyük láttán.
Megáll az ész az ifjú Schobert Norbi legújabb edzős videójától A fiatal srác egyre jobb formában van, és ezt büszkén meg is mutatja a követőinek! 
Schobert Norbi megríkatja Rubint Rékát Rubint Rékának még arra sem lesz ma ideje, hogy kipakolja a bőröndjeiket a családi nyaralás után, Norbi ugyanis nagy terveket szövöget, mert Réka ma ünnepli 41. születésnapját.  Tavaly éppen a TV2...

Nem csillapodik a botrány Schobert Norbi temetési szelfije körül Schobert Norbi elárulta, hogy nem kér a fotó miatt bocsánatot, szerinte nincs miért. Arra is kitért, szíve szerint visszavonultan élne, ha tehetné.
Nem Kiss Norbi reményei szerint zajlott a mogyoródi hétvége Mindenképpen nyerni akart hazai pályán.
Apa-fia párbaj a Hungaroringen, Kiss Norbi hatodik A portugál Rodrigues -család a kamion Európa-bajnokság igazi rekordere, hiszen előfordult már, hogy egy versenyhétvégén három generációt is a pályára küldött. A Hungaroringen ezúttal csupán a 64 éves ...
A nagy bolgár pomáktalanítás Miközben Közép- és Kelet-Európa az átalakulás lázában égett, Bulgáriából éppen elűztek több százezer törököt. (Szép Szó)
Megtalálták Európa legnagyobb gyémántját Európa legnagyobb, 222,09 karátos gyémántjára Arhangelszk megye mezenszki járásában, a V. Grib nevét viselő lelőhelyen találtak rá - közölte kedden orosz hírügynökségekkel az AGD Diamonds vállalat saj...
A migráció több évtizedre a legnagyobb kihívás lesz Európa számára Németh Szilárd szerint ugyanakkor Európa képes megvédeni magát.