Hamilton bízik a Ferrari javulásában

A Mercedes ötszörös világbajnoka nem győzi dicsérni csapata idei teljesítményét, amit szinte tökéletesnek tart, ám eközben szeretné, ha az olaszok felnőnének hozzájuk.

2019. május 4. 11:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Nem az FIA, hanem a Ferrari lett nevetséges Ha mást nem, annyit sikerült elérnie a Ferrarinak a Montreal-ügyben benyújtott felülvizsgálati kérelemmel, hogy áldozati bárányból egycsapásra nevetség tárgyává lettek. Mivel idén már nem először égne...

Helyszíni: Még a Francia Nagydíj sajtónapján sem ért véget a kanadai futam A világ leghíresebb autóversenye, a Le Mans-i 24 órán át tart, a 2019-es F1-es Kanadai Nagydíj viszont majdnem napra pontosan 2 hétig. A futamot leintették ugyan Montrealban, de átvitt értelemben még ...
Alonso: Jobb, ha nem mondok semmit Vettelről Csak lassan csendesedik a vihar, amit Vettel és Hamilton kanadai incidense okozott, a sokat vitatott bírói döntés, amellyel elvették a Ferrari-pilóta győzelmét. Alonso inkább igyekszik kimaradni.
Fejlesztéseket vet be a Francia Nagydíjon a Ferrari Nagy durranásra senki ne számítson a Scuderiától a hétvégén, int Mattia Binotto: helyette kis evolúciók érkeznek egy hosszabb távú fejlesztési folyamat részeként.
Kérvényezte a kanadai döntés felülvizsgálatát a Ferrari Bár a múlt héten nem nyújtott be fellebbezést a Sebastian Vettel montreali győzelmébe kerülő 5 másodperces büntetés ellen, a Ferrari bejelentette, hogy él másik lehetőségével, és újra összehívja a ver...
F1-Archív: Már nincs kómában Schumacher Az utolsó konkrét hír a hétszeres világbajnok állapotáról, a Michelin visszatérhet, Alonso a Ferrari feltámadását ígéri, Briatore elvette 30 évvel fiatalabb menyasszonyát, Damon Hill visszavonul: ezek...

A Ferrari cserélget, miközben a Mercedes stabil A maranellóiak csapatfőnöke elmondta, hogyan látja a két csapaton belüli különbségeket. Felmerült az egyik ok, ami miatt a címvédő alakulat egy kicsivel mindig a Ferrari előtt jár.
Wolff: Vettel csak még nagyobb bajba kerülhet A Ferrari nem nyújtotta be a fellebbezést a megadott határidőig Sebastian Vettel kanadai büntetése ellen, de az eset felülvizsgálatát szeretnék. Toto Wolff szerint ezzel csak ronthatnak a helyzeten.
Ferrari: Kanada téves képet fest rólunk Az olasz F1-es csapat szerint a Montrealban elért pole-pozíció és a futamgyőztes tempó hamis képet fest a teljesítményükről, az autó ugyanis még mindig a korábbi hibáival küzd.
Az olasz sajtó sem kíméli a döntéshozókat Olaszországban senki nem menekülhet a média éles nyelve elől. Az eddig gyenge teljesítmény nyújtó Ferrari helyett azonban most a versenybíróságra és a büntetést kiszabókra özönlik a kritika.
Ferrari: Elfelejtettünk szólni Leclerc-nek Mattia Binotto bevallotta, hogy nem jelezték F1-es pilótájuknak Sebastian Vettel büntetését - igaz, Leclerc szerint az se változtatott volna semmin, ha szólnak neki.
A Ferrari elfelejtett szólni Leclerc-nek, hogy Vettelt megbüntették A monacói azt mondja, ha tud róla sem változott volna a helyzet.