Nem nyomoz a rendőrség a Huawei-botrány miatt menesztett védelmi miniszter ügyében

Bizalmas információk kiszivárogtatása miatt menesztették, de a rendőrség szerint nincs is szó olyan fontos információkról.

2019. május 4. 19:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Kétélű fegyver lehet Trump döntése - Még keményebben tiltakozik a Huawei Érzékenyen érintheti a kínai Huawei Technologies mobil távközlési berendezés gyártót, de a globális beszállítói lánc felborításával kétélű fegyvernek bizonyulhat az amerikai távközlési hálózatok védel...

Trump szükségállapotot rendelt el, hogy betilthassa a Huawei-t Donald Trump amerikai elnök szükségállapotot rendelt el annak érdekében, hogy megvédje az amerikai számítógépes hálózatokat a külföldi ellenségektől. Bár az elnöki határozatban nem neveznek meg egyes...
Idén is lesz P20 Lite A tavalyi csúcsmodell Lite variánsa olyan népszerű volt, hogy a Huawei róla nevezi el az új középkategóriás megoldást.
Bemutatkozott a Huawei Y7 Prime (2019) Special Edition Nagy dolgokra azonban nem kell számítani, mindössze kozmetikázták kicsit az Y7 Prime (2019)-et.
Így oldaná meg a kijelzőbe lógó kamerák problémáját a Huawei A Huawei legutóbbi szabadalmi bejegyzése érdekes megoldással tüntetné el a kijelzőből a szenzorsávokat és kamerákat.
Ez a 8 Huawei-telefon első körben kapja meg az Android Q-t A héten már kiderült, a Huawei Mate 20 Pro is megkapja az év második felében érkező Android Q 3-as béta-verzióját, most pedig arra is fény derült, mely mobilok kapják meg elsőként a végleges operáció...

Szélsebesen érkezik az Android Q a Huawei és Honor modellekre A gyártó ígérete szerint egyes készülékeik a Google Pixel mobilokkal együtt kapják meg az új Android főverziót.
Huawei Matebook 13: csúcsról középre Nagyon jól sikerült, de méregdrága a Matebook X Pro. Most viszont itt egy olcsóbb testvér, hasonló tudással!
Fúrt kijelzőt kap a Honor 20 Pro A Honor View 20-ból ismerős a képernyőbe épített szelfikamera, a másik extra pedig a Huawei P30 Pro telefotós kamerája lehet.
Az okostelefon-piac zsugorodik, a Huawei zakatol Az IDC szerint a piac továbbra is lejtőn van, a Huawei viszont kíméletlen tempóban zakatol előre. A mérséklődő szegmensben csak a kínaiak tudtak növekedést mutatni, nem is kicsit.
A Honor 20 Pro is megkapja a Huawei P30 Pro különleges kameráját Érdekes részletek láttak napvilágot a Honor új csúcstelefonjáról.
Nagyon jó hírek a Huawei-ről, nagyon rosszak az Apple-ről Az idei év első negyedében 310,8 millió okostelefon talált gazdára az IDC adatai szerint, 6,6 százalékkal kevesebb, mint egy évvel korábban. 2018 egészében pedig 4,1 százalékkal kevesebb okostelefont ...