Jobb bérekért sztrájkoltak az Uber-sofőrök Amerikában

Munkajogokat és magasabb béreket követeltek.

2019. május 9. 13:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Demeter Szilárd ír könyvet Little G. Weevil életéről Az Amerikában befutott magyar zenész egy atlantai, székely ismerősén keresztül talált rá a PIM főigazgatójára.

Bűnfigyelő appok konzerválják a rasszizmust Egyre népszerűbbek Amerikában a helyi bűnözést követő közösségi appok, amikkel az emberek gerjeszthetik a saját félelmeiket és szemmel tarthatják a szomszédot. Na meg a gyanús feketéket.
Megfojtottak egy terhes nőt, majd kivágták méhéből a gyermekét Amerikában A nő testét eltűnése után három héttel találták meg, három embert őrizetbe vettek.
Deutschland, Deutschland über allen Gyűlölik és szeretik magukat a németek, miközben egyre több európai nemzet ugyanígy érez a németekkel szemben.
Mélypontra süllyedt a születések száma Amerikában A gazdasági fellendülés ellenére harminckét éves mélypont az Egyesült Államokban.
Az Uber az IPO-k állatorvosi lova, vagy ez lesz a Facebook kettő? Az Uber nyilvános részvénykibocsátását két nap meredek zuhanás követte, a befektetők egy része a fő szervező befektetési bankot hibáztatja. Az utóbbi negyed évszázad legnagyobb bukása volt eddig az ak...

Éppen hogy csak tőzsdére ment az Uber, máris itt egy emberrablási botrány Hiába igyekezett konzervatívan meghatározni a kibocsátási árat az Uber a tőzsdére lépésekor, ez nem védte meg a részvényeket attól, hogy nagy eséssel debütáljanak. Több mint 7 százalékos eséssel...
Hajdu Szabolcs: A függetlenség létkérdés, és hajlandó vagyok megfizetni az árát Két filmjével is eljutott az Oscar előszobájáig, a súlyos témák mindig eléje gurulnak. Családjával szerencsét próbált Amerikában, ahol megtapasztalta, mennyire fontosak a gyökerek. Itthon egy kudarc ...
Dél-Amerikában sajátította el a gerillahadviselést az Olaszországot egyesítő Garibaldi 159 éve, 1860. május 11-én szálltak partra Szicíliában Giuseppe Garibaldi vörös inges önkéntesei, a marsalai ezrek, ezzel megkezdődött az egységes Olaszország megteremtéséhez vezető felkelés.
Elindult a kereskedés az Uber papírjaival Egy százalék feletti mínuszok után mostanra már stagnálnak az amerikai indexek, a kereskedelmi háború körüli tegnap kialakult aggodalmak fokozódása állhatott a borús hangulat kialakulásának...
Szerdán világszerte sztrájkolnak az Uber sofőrjei Pont mielőtt tőzsdére viszik a céget.
Egyetlen ország vállalta, hogy bemutatja Woody Allen új filmjét A forgalmazó Amerikában teljesen eltemette a világsztárokkal forgatott filmet a zaklatási botrányok miatt. Allen 19 milliárd forintos pert indított.