A halak tettek keresztbe a törtütemes fesztiválozásnak Floridában

Sok volt a szub basszus a Virginia Key sziget melletti vizek élővilágának. A helyi polgármester sem örült neki.

2019. május 9. 22:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek

Dalí feltámadt, és szelfizik a múzeum látogatóival Mesterséges intelligencia vezérelte kiállítás Floridában

Hol máshol üldögélne egy hiúz az autópálya melletti villanypóznán, mint Floridában?
Mi kell még egy péntekre? Videón, ahogy megpróbálnak Floridában lezavarni egy hiúzt egy póznáról Egy vadon élő hiúz kényelmes trónolt egy villanypóznán, pechjére viszont éppen egy olyat választott, ami egy forgalmas útszakasznál volt, úgyhogy az ügyben érintett hatóságok annyira nem örülte...
Felszabadított rabszolgák erődjének maradványait fedte fel a hurrikán Floridában A tavaly októberben az amerikai Florida államon pusztító erővel végigsöprő, Michael névre keresztelt hurrikán különös lelethez segítette hozzá a régészeket: muníciót és más tárgyakat hozott a felszínr...

Hosszában nyársalta fel a szalagkorlát Floridában filmezték le ezt a Teslát, amin úgy ment át az út menti szalagkorlát, mint kés a vajon. Megdöbbentő módon minden utas sértetlenül megúszta az esetet.
Egy Ámen nevű hajó mentette ki a halál torkából az életükért imádkozó tiniket Floridában A hajó kapitánya szerint is isteni csoda történt.
Megszavazták Floridában a tanárok fegyverviselését A demokrata képviselők többsége nemmel szavazott.
Elárverezik a madarat, ami megölte gazdáját Floridában A férfi az udvarán esett el, amikor kazuárja rátámadt.
Floridában letartóztattak két 14 éves kamaszlányt, akik kilenc társuk kivégzését tervezték el Egy tanár kaparintotta meg a naplójukat, benne a gyilkosságok pontos terveivel.